2777
2789
عنوان

یه اتفاقی افتاده

1698 بازدید | 88 پست

سه روز پیش واکسن 6سالگی دخترمو زدیم 

امروز فهمیدم علاوه بر واکسن یه قطره ای هم بود که باید دو قطره میریخت داخل دهنش😐😐اما فقط واکسن رو زدن😐فردا قراره با مرکز بهداشت تماس بگیرم 

به نظرتون قطره رو ببرم فردا بریزن داخل دهنش مشکلی پیش نمیاد؟حتما باید هردوتا یکجا باشه؟؟خیلی استرس دارم لطفا راهنماییم کنید😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم چه مشکلی 

خیلیا که اصلا واکسن نمیزنن برا بچه هاشون😶

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
من چرا یادم نمیاد قطره رو😐

وای منم اگه امروز نمیگفتن بهم نمیدونستم قطره هم باید ریخته میشد حالا اینا به کنار چرا مسئول اونجا یادش رفته آخه ،اگه من نمیدونستم چی میشد 

وای منم اگه امروز نمیگفتن بهم نمیدونستم قطره هم باید ریخته میشد حالا اینا به کنار چرا مسئول اونجا یا ...

از دخترت بپرس .. شاید ریختن شما متوجه نشدی 

مشکلی نداره همزمان نبودن قطره و واکسن

واقعا؟چجوری نگران نمیشن؟واکسن ضروری هستش باید زده بشه

نمیدونم واقعا چجور خیالشون راحت میشه! از نظر تب سنتی نگاه میکنن و میگن مضره

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
منو به شک انداختی  نکنه به دختر منم نداده الان نه سالشه

یادت میاد دخترت چقدر حالش بد بود؟دستش کی خوب شد؟دختر من بازوش اندازه یه کف دست  قرمز شده و نمیشه دست زد دو روز هم تب کرد شدید

نمیدونم واقعا چجور خیالشون راحت میشه! از نظر تب سنتی نگاه میکنن و میگن مضره

توکل به خدا ،امیدوارم هیچ مشکلی به وحود نیاد در آینده 

چه اونایی که واکسن زدن چه اونایی که نزدن