2777
2789
عنوان

یه اتفاقی افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 1698 بازدید | 88 پست
شما جاییتون درد بگیره حرکتش میدین یا بهش استراحت میدین تا خوب شه؟😂😄

سلام عزیزم من تماس گرفتم با بهداشت ،مسئول میگه من اونروز که آمپول رو زدم قطره رو هم ریختم 

اما نه من و نه همسرم ندیدیم قطره ای بریزه داخل دهن دخترم

حالا میگه اگه شک دارید بیارید دوباره قطره بریزیم اشکالی نداره

چیکار کنم به نظر شما؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم من تماس گرفتم با بهداشت ،مسئول میگه من اونروز که آمپول رو زدم قطره رو هم ریختم  اما ...

سلام وقتی میگن بهش دادن،یعنی دادن ولی شما و همسرتون حواستون نبوده ،نه دیگه نمیخواد ، واکسن فلج اطفال رو از وقتی بچه به دنیا میاد تا ۶ سالگی چه به صورت خوراکی و چه تزریقی بهش میدن و بچه شما الان چندین نوبت این واکسن رو گرفته، جای نگرانی نیست.

سلام منم دیروز ب دخترم زدم تب کرد تا صب و دستش نمیتونا تکون بده انروزم یکم تب داره ولی دستش یکم برجسته شده

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

سلام منم دیروز ب دخترم زدم تب کرد تا صب و دستش نمیتونا تکون بده انروزم یکم تب داره ولی دستش یکم برجس ...

نگران نباش ،مایعات سوپ آش آب آبمیوه و غذاهای مقوی زیاد بده ،بلوز آستین بلند تنش کن ،تند تند حوله گرم بزار و زیاد دستشو تکون نده و استامینوفن هر چهار ساعت بده خوب میشه

سلام وقتی میگن بهش دادن،یعنی دادن ولی شما و همسرتون حواستون نبوده ،نه دیگه نمیخواد ، واکسن فلج اطفال ...

عزیزم دخترمم میگفت ندادن ،چون حافظه ی دخترم خیلی خوبه،امروز با مشورت دوتا دکتر رفتیم دوباره قطره رو دادن ،باز بعدش از دخترم پرسیدم گفت نه ننداختن دهنم چون طعمش خیلی بده یادم میموند

2790
2778
2791
2779
2792