2777
2789
عنوان

یه اتفاقی افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 1698 بازدید | 88 پست
کمپرس آب سرد بزار روش بعد ۲۴ساعت. آب گرم نزاری تاثیر واکسن ازبین میره

عزیزم واکسن که تزریق شده چطور کمپرس تأثیرش رو از بین میبره؟!!! 

کمپرس سرد مربوط به قبل از زدن واکسن هست . 

بعد از تزریق باید تا ۲۴ ساعت کمپرس گرم گذاشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم واکسن که تزریق شده چطور کمپرس تأثیرش رو از بین میبره؟!!!  کمپرس سرد مربوط به قبل از زدن ...

24ساعت بعد تزریق کمپرس سرد

24ساعت بعد کمپرس گرم

دکتر به من اینجوری گفته اما

عادیه ،امروز حوله گرم بزار رو دستش  مایعات بده و غذای مقوی ،اونقدر دلم به حال این طفل معصوم ها ...

اره عزیزم قطره ریختن

ک دخترمن ده دقیقه بعدش بالا اورد تماس گرفتم گفتن دوباره بیار براش قطره بریزیم

دختر من متولد ۹۳،یادمه

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
مطمئن هستید مشکلی نداره؟ نه آخه میذونید دختر من زیادی شلوغش کرد ،خیلی گریه کرد و باباش زورکی نگهش د ...

کارت واکسن رو ببر خودش میبینه مهر نکرده قطره رو میریزه دهنش .یدونه واکسنم برای بچه من یادشون رفته بود .دوتا تزریق کردن بایک خوراکی .

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

یادت میاد دخترت چقدر حالش بد بود؟دستش کی خوب شد؟دختر من بازوش اندازه یه کف دست  قرمز شده و نمیش ...

واکسن لعنتی ۶ ماهگیو ک زدیم دخترم یک ماه تب داشت س بار بستری شد خدا اون روزامو برای دشمنامم نخاد خیلی روزای بدی بود

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه
شاید دستش عفونت کرده  و شایدم سرماخوردگی داشت نمیدونستید دکتر چی گفت؟ ورم دستش کی خوب شد؟

تب و استفراغ داشت .دکتر گفت از تاثیر واکسن .۱۰ ۱۲ روز بعد درد دستش افتاد

هنوزم قشنگترین چشا واسه مامانمه🙂............ من حالم خوبه چشام الکی شلوغش میکنه.
شاید دستش عفونت کرده  و شایدم سرماخوردگی داشت نمیدونستید دکتر چی گفت؟ ورم دستش کی خوب شد؟

دختر منم عفونت کرد دستش از شانه تا مچ قرمز شده بود بردیم دکتر دارو چرک خشک کن داد

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

دختر منم عفونت کرد دستش از شانه تا مچ قرمز شده بود بردیم دکتر دارو چرک خشک کن داد

جای واکسن بدو تولد دخترم تو هفت ماهگی باد کرد مث ی گوجه سبز ازش چرکای وحشتناک میریخت بیرون

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه
2790
2778
2791
2779
2792