2777
2789

سلام خانما خسته نباشید 

میخواستم بدونم که فرق حقوق با وکالت چیه؟؟ 

یعنی اگه بخوایم وکیل شیم باید اول حقوق بخونیم بعد یه امتحان بدیم واسه وکالت؟؟! 

بعد قبولیش خیلی سخته؟؟ 

اخه ما سه تا آشنا داریم الان چند ساله هی دارن میخونن اما قبول نمیشن بعد خالم میگفت پذیرشش خیلی کمه راست میگفت؟؟ 

یعنی واقعا اینقدر اشباع شده؟؟ 

من بخاطر وکالت میخواستم بیام انسانی ولی کلا ترسیدم

بعد وکالت خیلی شغل خیلی خطرناک و پراسترسیه؟؟ 

من دانشجو رشته حقوقم رشته دبیرستانم تجربی بود کنکور مامایی قبول شدم ولی چون ازدواج کردم و تو شهر شوهرم رشته مامایی نبود نتونستم برم الان دانشگاه پیام نور حقوق میخونم 

بخوای وکیل شی باید رشته حقوق بخونی بعد ازاین که کارشناسی گرفتی میتونی آزمون وکالت شرکت کنی الان دیگه قانون تسهیل اومده که ظرفیتی درکار نیست اگه تراز بیاری قبول میشی آره سخته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دانشجو رشته حقوقم رشته دبیرستانم تجربی بود کنکور مامایی قبول شدم ولی چون ازدواج کردم و تو شهر شوه ...

اهان موفق باشید🥰

یعنی 4سال باید حقوق بخونیم بعد 4سالم وکالت؟؟ 

خب اگه دیگه حقوق نخونم و فقط وکالت بخونم چکاره میشم؟! یعنی در چه زمینه هایی میتونم چه کارهایی انجام بدم؟؟ 

اهان موفق باشید🥰 یعنی 4سال باید حقوق بخونیم بعد 4سالم وکالت؟؟  خب اگه دیگه حقوق نخونم و فقط ...

😐 خیر کی گفته باید 4 سال وکالت بخونی باااااید اول مدرک کارشناسی رشته حقوق داشته باشی که بتونی تویه آزمون شرکت کنی بعد آزمون قبول شدی دوسال باید کارآموز یه وکیل باشی وکیل سرپرست برات انتخاب میکنن قبول شدنش هم چندان آسون نیست

حالم خوب نبود خواستم خودم رو مشغول کنم اتفاقی دیدم سوالت رو 

من کارآموز وکالت ام .کانون وکلا 

مرکز وکلا هم هست آزمون علمی اش سبکه اما مصاحبه داره 

مربوط له مسائل واجبات و محرمات و....

۴ سال لیسانس حقوق

زرنگ باشی ۷ ترمه 

آزمون وکالت سخته 

پایمردی میخواد 

بعد قبول حدود ۱۸ ماه کارآموزی 

مرحله اول و سوم کارآموزی با آیین نامه جدید اگر وکیل کانون باشی دوباره امتحان میدی 

۳ مرحله کارآموزی داره 

مرحله آخر تحت نظر وکیل سرپرستی 

هر چی خوندی برای آزمون 

برای کار به درد نمیخوره 

باید دوباره کتاب‌های کاربردی بخونی.دوره های مهارتی بری 

علاقمند باشی خوبه 

ساعت کار زیاده حتی گاهی ۱۱ شب 

شغلی نیست که دست خود آدم باشه 

بدو بدو داره.استرس.بیخوابی.بی غذایی.ساعتها بدون امکان سرویس بهداشتی.ترافیک و رانندگی زیاد

اگه علاقه داری حتما جلو برو با قدرت