Yes I know My level is intermediate (teenager) Actully I'm learning spanish too
Bravo 👏
I am proud of you
I got stuck in English now 🤐
خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟ / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
I'm so busy and I don't have enough time and energy for learning
English , so it's my problem
On the other hand , I should improve my English for PhD exam
خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟ / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
Thanks a million If you have free time learn a new ability to succesful you will be happier ...
I'm studying for my Thesis now and I'm busy
But I will try my friend
I'm so busy and I don't have enough time and energy for learning English , so it's my problem ...
If you have planning for your life you will can I undrestand because I see my busy mom . However I'm busy too because in tizhooshan school lessons are very very heavy and difficult but I have jornal(kind of planer) and I arrive to my works
You can my dear💚💚
من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
Yes, unfortunately I became very inactive during my recovery and got used to it😅
Hum , I understood
I read your posts
I wish you healthy
If you have planning for your life you will can I undrestand because I see my busy mom . However I'm ...
Exactly, I'm agree
I believe in the miracle of planning
Good luck studious girl