2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

Well I miss my sister and I wish I could see her in my dreams. I stopped working because I had a lot ...

I'm very sorry, May God have mercy on them 🖤😔

I hope everything goes well for you and you make the best decision for your life, you can also get help from an experienced conselor

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  
I'm very sorry, May God have mercy on them 🖤😔 I hope everything goes well for you and you make th ...

Thanks a lot dear

Yes these days I'm thinking about a therapist and also a consuler for my decisions. 

Distinguish between the right and wrong is so hard

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
My problem is that I have back pain and leg pain like an old woman and I can't walk two steps like a ...

Do you eat healthy foods and vitamins? 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
thanks a bunch my honey🧡😃🙏🏻

I'm agree with Mahdis 

We can speak English together every night and improve our speaking 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
Das ist sehr gut. Vielen Dank, dass Sie das gehört haben. Ich hoffe, Sie sind immer gesund und glück ...

What language are you speaking?

Turkish?

I had an abdominal sourgery two months ago

I hope you be better 

I'm agree with Mahdis  We can speak English together every night and improve our speaking  ...

Oh I forget you are welcome back my dear

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
Not, german my dear

Oh great ☺️👍

Do you understand Germany? 

What level?

Thanks a lot dear Yes these days I'm thinking about a therapist and also a consuler for my decision ...

🌹🌹🥰

All of us at least once in our life have been in such a situation that it has been so difficult to distinguish between right and wrong, anyway all aspects must be considered

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  
Oh I forget you are welcome back my dear

No problem 

I'm so late any time😅 

Oh great ☺️👍 Do you understand Germany?  What level?

Yes I know 

My level is intermediate (teenager)

Actully I'm learning spanish too 

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏