2777
2789
Yes I know  My level is intermediate (teenager) Actully I'm learning spanish too

Bravo 👏

I am proud of you

I got stuck in English now 🤐

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
Bravo 👏 I am proud of you I got stuck in English now 🤐

Thanks a million 

If you have free time learn a new ability to succesful you will be happier

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Do you eat healthy foods and vitamins? 

Yes, unfortunately I became very inactive during my recovery and got used to it😅

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  

I'm so busy and I don't have enough time and energy for learning

English , so it's my problem

On the other hand , I should improve my English for PhD exam

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
Thanks a million  If you have free time learn a new ability to succesful you will be happier ...

I'm studying for my Thesis now and I'm busy 

But I will try my friend 

I'm so busy and I don't have enough time and energy for learning  English , so it's my problem ...

🌹😊Good luck, you can

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  
I'm so busy and I don't have enough time and energy for learning  English , so it's my problem ...

If you have planning for your life you will can I undrestand because I see my busy mom . However I'm busy too because in tizhooshan school lessons are very very heavy and difficult but I have jornal(kind of planer) and I arrive to my works 

You can my dear💚💚

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
Yes, unfortunately I became very inactive during my recovery and got used to it😅

Hum , I understood

I read your posts 

I wish you healthy

🌹😊Good luck, you can

Merci 🥺 

I hope

If you have planning for your life you will can I undrestand because I see my busy mom . However I'm ...

Exactly, I'm agree

I believe in the miracle of planning

Good luck studious girl 

🌹🌹😊Thanks a looot

🌹❤️

Exactly, I'm agree I believe in the miracle of planning Good luck studious girl 

Thank you madam 

Good luck too 🫂♥️