2777
2789
Yes I know  My level is intermediate (teenager) Actully I'm learning spanish too

Bravo 👏

I am proud of you

I got stuck in English now 🤐

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
Bravo 👏 I am proud of you I got stuck in English now 🤐

Thanks a million 

If you have free time learn a new ability to succesful you will be happier

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

Do you eat healthy foods and vitamins? 

Yes, unfortunately I became very inactive during my recovery and got used to it😅

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  

I'm so busy and I don't have enough time and energy for learning

English , so it's my problem

On the other hand , I should improve my English for PhD exam

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
Thanks a million  If you have free time learn a new ability to succesful you will be happier ...

I'm studying for my Thesis now and I'm busy 

But I will try my friend 

I'm so busy and I don't have enough time and energy for learning  English , so it's my problem ...

🌹😊Good luck, you can

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  
I'm so busy and I don't have enough time and energy for learning  English , so it's my problem ...

If you have planning for your life you will can I undrestand because I see my busy mom . However I'm busy too because in tizhooshan school lessons are very very heavy and difficult but I have jornal(kind of planer) and I arrive to my works 

You can my dear💚💚

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
Yes, unfortunately I became very inactive during my recovery and got used to it😅

Hum , I understood

I read your posts 

I wish you healthy

🌹😊Good luck, you can

Merci 🥺 

I hope

If you have planning for your life you will can I undrestand because I see my busy mom . However I'm ...

Exactly, I'm agree

I believe in the miracle of planning

Good luck studious girl 

🌹🌹😊Thanks a looot

🌹❤️

Exactly, I'm agree I believe in the miracle of planning Good luck studious girl 

Thank you madam 

Good luck too 🫂♥️