Yes I know My level is intermediate (teenager) Actully I'm learning spanish too
Bravo 👏
I am proud of you
I got stuck in English now 🤐
خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟ / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
I'm so busy and I don't have enough time and energy for learning
English , so it's my problem
On the other hand , I should improve my English for PhD exam
خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟ / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
Thanks a million If you have free time learn a new ability to succesful you will be happier ...
I'm studying for my Thesis now and I'm busy
But I will try my friend
I'm so busy and I don't have enough time and energy for learning English , so it's my problem ...
If you have planning for your life you will can I undrestand because I see my busy mom . However I'm busy too because in tizhooshan school lessons are very very heavy and difficult but I have jornal(kind of planer) and I arrive to my works
You can my dear💚💚
من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
Yes, unfortunately I became very inactive during my recovery and got used to it😅
Hum , I understood
I read your posts
I wish you healthy
If you have planning for your life you will can I undrestand because I see my busy mom . However I'm ...
Exactly, I'm agree
I believe in the miracle of planning
Good luck studious girl