2789
عنوان

چه زشت !!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 69 پست
باهاش حرف زدم ميگه من بزرگ شدم براش توضيح دادم وقتى پسرع ميگه مي كنمتا حرف بديع بعد ميگه خب بياد بكن ...

😂

نمیدونم میخوای ب مامانت بگو 

ولی مطمئنی اون با زبون خوش با اجیت صحبت میکنه؟ یه وقتا دعوا نکنین.

اونوقت دیگه دلش باتون صاف نمیشه

وقتی هم خودت هم داداشت رل داری ازاون توقع نداشته باش متاسفم براتون😐

ببخشيد من و داداشم خيلي بزرگ تر از اونيم ما اصلا جولوش حرف نمي زنيم حتى نمى دونه كه من رل دارم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

باهاش حرف زدم ميگه من بزرگ شدم براش توضيح دادم وقتى پسرع ميگه مي كنمتا حرف بديع بعد ميگه خب بياد بكن ...

😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱واااااااییییییییی چه زمونه خاک به سری شده

ببین من تجربه تو رو دارم 

خواهرت کاملا از چیزای ۱۸+ و اینجور چیزا اطلاع داره خوبم می‌دونه و اطلاع داره فقط جلو شما جوری رفتار میکرد که انگار مثلا نمیدونه و بچس...

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
چرا بابد آبروشون بره؟ اقتضای سنشه! باید باهاش به طور درست و خوب صحبت بشه تا بفهمه کارش اشتباست.

چی چی رو اقتضای سنشه بیخیال از این روشن فکری دست بردارین..با حرف حالیشون نمیشه فقط سخت گیری جوابه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

بچه ای که اینطوری بزرگش کنن فردا اونم تو غذاشون سم میریزه مبکششون

از این بهتره عزیزم ک بره همخواب مردم بشه و هزار تا ننگ بیاره 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
چرا بابد آبروشون بره؟ اقتضای سنشه! باید باهاش به طور درست و خوب صحبت بشه تا بفهمه کارش اشتباست.

یعنی چی اقتضای سنشه؟ 

کجا ۱۲ سالگی سن این کاراس 

میخواد از این کارا هم بکنه هر چیزی به وقتش و سنش نه ۱۲ سالگی

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍