راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خواهرت کاملا از چیزای ۱۸+ و اینجور چیزا اطلاع داره خوبم میدونه و اطلاع داره فقط جلو شما جوری رفتار میکرد که انگار مثلا نمیدونه و بچس...
یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
چرا بابد آبروشون بره؟ اقتضای سنشه! باید باهاش به طور درست و خوب صحبت بشه تا بفهمه کارش اشتباست.
چی چی رو اقتضای سنشه بیخیال از این روشن فکری دست بردارین..با حرف حالیشون نمیشه فقط سخت گیری جوابه
🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
چرا بابد آبروشون بره؟ اقتضای سنشه! باید باهاش به طور درست و خوب صحبت بشه تا بفهمه کارش اشتباست.
یعنی چی اقتضای سنشه؟
کجا ۱۲ سالگی سن این کاراس
میخواد از این کارا هم بکنه هر چیزی به وقتش و سنش نه ۱۲ سالگی
یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍