2789
عنوان

چه زشت !!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 69 پست

واییییییییییی جلوشو بگیرین دختر عمع ام از این سن شرو کرد ببخشید یعنی فقط دوس داشت با هر مردی ... آخرشم کلی ننگ بالا آورد بخدا 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خودت چند سالته عزیزم؟ به نظرم خودت اول باهاش خواهرانه حرف بزن اگه درست نشد بعد یه مدت به مامانت بگو ...

باهاش حرف زدم ميگه من بزرگ شدم براش توضيح دادم وقتى پسرع ميگه مي كنمتا حرف بديع بعد ميگه خب بياد بكنه ميگم معنيشو مى دونى ميگه ارع بعنى sex 😰😰

سریع ب مامانت بگو تا ابروتون نرفته..من سن خواهرت بودم دغدم پلی استیشن بازی کردن بود

خب اگه اگه ب مادرش بگه فکر کردی درست میشه؟

نبابا تازه روشای بیشتریو یاد میگیره ک قایمکی کارشو انجام بده.

درسته سنش کمه ولی ب عنوان خواهر بزرگترش باید با زبون خوش باش صحبت کنه

ما همسن این بودیم یکی از بچها گوشی نداشت  ولی رفیقش گوشیشو داده بود  به این که تو خونه با رلش چت کنه

باهاش حرف زدم ميگه من بزرگ شدم براش توضيح دادم وقتى پسرع ميگه مي كنمتا حرف بديع بعد ميگه خب بياد بكن ...

خواهرت ریده بدم ریده ابروتون رفت

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

بخدا من ۱۸ سالمه هنوز واسه خودم خاله بازی میکنم 

خاهرم ۱۰ .۱۱ سالشه یک ثانیه گوشی مامانم دست میگیره همه با هم بهش هجوم میاریم برنانه شادشم دست خودمه اصلا نمیزارم دست ب گوشی بزنه شمام بهش گوشی ندین موقع مدرسه ام خودتون کنترلش کنید تو شاد و بقیه برنامه ها

معلومه که باید بگی😐 یعنی چی بچه رو چه به این کارا تروخدا نذار ایندش خراب بشه اون الان تو سن بدیه نم ...

من خودم دارم سكته مى كنم 

براش توضيح دادم يه عالمه كه بزار هجده سالت بشه خودم كمكت مى كنم مى خوام به پسرع زنگ بزنم ببينم خواهر من اوسكله تو چى 

باهاش حرف زدم ميگه من بزرگ شدم براش توضيح دادم وقتى پسرع ميگه مي كنمتا حرف بديع بعد ميگه خب بياد بكن ...

ب حق چیزای ندیده چی سر نسل جدیده اومده واقعا

زندگی رسم خوشایندی است.زندگی بال پری دارد به وسعت مرگ.پرشی دارد اندازه عشق.....

اوه اوه داره جوی میشه کنترلش کنیید به نظرم با یه مشاور و روانشناس حرف بزنسد 

خب اگه اگه ب مادرش بگه فکر کردی درست میشه؟ نبابا تازه روشای بیشتریو یاد میگیره ک قایمکی کارشو انجام ...

میگه باهاش صحبت کرده خواهرش درمورد س..س و این چیزا میگه عیب نداره باید این خانواده جلوشو بگیرن...ادم میشع بلاخره والا من تا الان از این غلطا نکردم بچه های این زمونه هنوز دهنشون بو شیر میده دوس پسر و پارتی و

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

خب اگه اگه ب مادرش بگه فکر کردی درست میشه؟ نبابا تازه روشای بیشتریو یاد میگیره ک قایمکی کارشو انجام ...

ببخشیدا براش کافور بخرید بریزید تو غذا البته یواشکی ببخش عزیزم خواهرت خییلی گرمه 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد