2777
2789
رژیم و باز میشه رعایت کرد خصوصا الان ک هوادسرده لبنیات کمتر خورده میشه .روز تخمک گذاری هم با کیت اوک ...

سه روز در ماه اقدام باید بکنی  از۱۳سیکل تا۱۷ی شب درمیون 

لبنبات ممنوع خانم ویتامین شی و چیزایی ک توش ویتامین سی داره نباید بخوره ولی اقا تا میتونه ویتامین سی و عزق کاسنی بخوره 

قبل رابطه اقا قهوه غلیط توش یکم فلفل سیاه بریزه و بخوزه ی ربع قبل رابطه اقا بیضه هاشو تو اب یخ بزارع 

خانم ی ربع قبل رابطه با جوش شیرینی واژن رو بشوره داخلشو 

غذای شور و تند مصرف کنید 

رابطه عمیق باشه خانم زودتر ارگاسم برسه و بعد اتمام رابطه سریع بلند نشید پاهارو چند دقیقه بالا نگه دارید 

۷عدد خرنوب را با پوست و دانه ها و تمام مخلفات به تکه های کوچک تقسیم کرده و از قبل آب جوش(یک لیتر)آماده کنید تکه ها را به آب اضافه کرده. و اجازه دهید ۵دقیقع بجوشد...(در بسته)بعد از گذشت ۵دقیقع شعلع خاموش ۲۰دقیقه با درربسته بماند تا آبش کم شود.. بعد از صافی رد کنید تا فقط آب خرنوب ب دست بیاید واین آب را نصف کنید در طول هفته هربار به همسرتان بدهید (هفته بعد دوبارع اینکار را انجام دهید تا سه ماه) نیاز ب. گرم کردن مجدد نیست

منو چه ادبی نوشتم از روی همون😅🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حاالا تخم هویج

نوشته...۱۰۰گرم تخم هویج‌فرنگی  و بخریم سه قسمت کنین برا سع ماه..هربار ی قسمت و بشورین قشنگاااا تمیییز..با یک و نیم لیوان آب جوش نیم ساعت دم بشه

۳روز اول پری(دکتر تو ویس گفت ۵روز)بخورین با نبات..ناشتا...

سه روز در ماه اقدام باید بکنی  از۱۳سیکل تا۱۷ی شب درمیون  لبنبات ممنوع خانم ویتامین شی و چ ...

همین روزش عجیبع دیگه برام..نوشته اقدام فقط روز تخمک گذاری

سه روز در ماه اقدام باید بکنی  از۱۳سیکل تا۱۷ی شب درمیون  لبنبات ممنوع خانم ویتامین شی و چ ...

این ماه میخوام سه روز اقدام کنم توکل ب خدا مرسی از اینایی ک‌نوشتی و وقت گذاشتی♥️

وای منم تیر ماه اولین بار بود اینکارو کردم بعد پشیمون شدم..چقدر نشستی؟

به نظرت بهترین کار اینه ک جوش شیرین رو تزریق کنیم داخل واژن یا توی وان بشینیم؟؟

امشب دوباره...بارون‌غم‌میباره!از حال این دل کسی خبر نداره🖤🥀
به نظرت بهترین کار اینه ک جوش شیرین رو تزریق کنیم داخل واژن یا توی وان بشینیم؟؟

والا من ینی عقل من میگه تزریق اشتباهه.همون نشستن..و‌مقدار جوش هم نوشته یک و‌نیم لیتر آب یه ق چایخوری جوش

والا من ینی عقل من میگه تزریق اشتباهه.همون نشستن..و‌مقدار جوش هم نوشته یک و‌نیم لیتر آب یه ق چایخوری ...

نمیدونم والا همه ک مینن تزریق خوبه

امشب دوباره...بارون‌غم‌میباره!از حال این دل کسی خبر نداره🖤🥀

غذاها..نمونه‌ البتع

استانبولی کم‌چرب کتلت آبگوشت لوبیا عدسی ران مرغ جوجه زعفرانی سوپ سبزیجات ب ویژه سیب ز ذرت شیرین و جو

جگر شنسل مرغ زرشک پلو

(رب گوجه زیاد)

هویج موز خرما خیار سیب آناناس انار انبه گوجه کشمش انجیر خشک آلوبخارا خربزه نارگیل خرمالو شیرع انگور آووکادو گلابی توت فرنگی 

مصرف مقدار زیادی سالمون قارچ لوبیا سفید آووکادو

خیار شور مارچوبه لیموترش(تو بدن قلیایی میشه)

مصرف عرق کاسنی خانم و آقا

بهارنارنج شبا فقط خانم

ماساژ بدن با روغن زیتون کنجد  سیاه دانه

تهیع معجونی از کشمش خرما موز زنجبیل دارچین عسل گردو برای آقا

روزی سه چهار عدد خرما و 

چای نبات دارچین زعفرون زنجبیل نبات (خانم)

معجون(شیرموز+چهارمغز+شیرنارگیل)هفته ای دو بار

شاهی مرزه باقالی سبز نخودفرنگی