2821
2789

سلام خوشگلم، من تازه ی ساعت دیگ میرم دکتر برای رژیم. نمیدونم چییا بگه ولی امیدوارم سخت نباشه🩵بچه چندمت؟؟؟ 

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام خوشگلم، من تازه ی ساعت دیگ میرم دکتر برای رژیم. نمیدونم چییا بگه ولی امیدوارم سخت نباشه🩵بچه چن ...

اولی عزیزم..یکم عذاب وجدان گرفتم..میگم نکنه دخالت کنم تو کار خدا..البته من کلا جفتش و دوس دارم  شوهرمم اصلا فرقی نداره براش..اما خ دوس دارم اولی پسر باشه.مشکلم اینه تو رژیم و اینا نوشته اقدام فقط تخمک گذاری..حالا رفتی میشه بیای بگی بهت چی گفت؟

اولی عزیزم..یکم عذاب وجدان گرفتم..میگم نکنه دخالت کنم تو کار خدا..البته من کلا جفتش و دوس دارم  ...

اره گلم باشه منم اولی دقیقا مث تو

سلام خوشگلم، من تازه ی ساعت دیگ میرم دکتر برای رژیم. نمیدونم چییا بگه ولی امیدوارم سخت نباشه🩵بچه چن ...

رژیم من لبنیات خ کم...قهوه حذف..تخم مرغ ب تنهایی ممنوع..

و و خ زیاده

رژیم من لبنیات خ کم...قهوه حذف..تخم مرغ ب تنهایی ممنوع.. و و خ زیاده

قهوه فک کنم برای شوهر خوبه ک ن؟اخه نوشته بود قبل اقدام شوهر قهوه غلیز بخوره

امشب دوباره...بارون‌غم‌میباره!از حال این دل کسی خبر نداره🖤🥀
اره گلم باشه منم اولی دقیقا مث تو

رژیم و باز میشه رعایت کرد خصوصا الان ک هوادسرده لبنیات کمتر خورده میشه .روز تخمک گذاری هم با کیت اوکیه..ولی اینکه نوشته اقدام فقط همون روز نمیتونم هضم کنم..خ شانس میاد پایین..

رژیم من لبنیات خ کم...قهوه حذف..تخم مرغ ب تنهایی ممنوع.. و و خ زیاده

ن گلم ی چیزایی میدونم ک خیلی مهمن.

لبنیات کلا حذف کن، قهوه رو نیم ساعت قبل نزدیکی فقژ شوهرت بخوره برای تحرک اسپرم بر پسر عالیه، توت فرنگی موز بخورین شب های اقدام، گوشت گوسنفدی بخور مرغ رو حتما با ادویه و دارچین و زعفرون اینا بخورین. ،،، تو برنج زیره بریز یا زعفرون،،، تخم مرغ رو سیاه دونه بزن… واژن قبل نزدیکی با جوش شیرین و آب رقیق و سرنگ شست و شو بده،،، چایی ام حتمااا حتمااا با نبات یا خرما بخورین

قهوه فک کنم برای شوهر خوبه ک ن؟اخه نوشته بود قبل اقدام شوهر قهوه غلیز بخوره

اره گلی..نوشته نیم ساعت قبلش..و‌ کیسع آب سرد رو بیضه

روز اقدامم نوشته خانم شربت سرفه یا قرص فلکونازول..شست و‌شو با جوش شیرین..توت فرنگی کاهو عسل اینا خورده بشه

رژیم و باز میشه رعایت کرد خصوصا الان ک هوادسرده لبنیات کمتر خورده میشه .روز تخمک گذاری هم با کیت اوک ...

عزیزم اره دیگ یکم سخته ، راستی گلم آزمایش اسپرم از شوهرت بگیر ک بالای ۴۰ ملیون باشه اسپرمش این شانس پسر دار شدن خیلی بالا میبره،،، راستی معذرت میخام قبل آقا ک دارین اقدام میکنین خانم باید اول ار…ض ،،،، ا… بشه…

منم رو اولی میخام اقدام کنم و ی رژیم دستو پا شکسته میگیرم😀

چیزایی ک نوشته خانم بخوره

گلابی انجیر نارگیل مرکبات شیرین نارگیل خرمالو توت فرنگی خیار آووکادوو آجیل شور خیارشور کراکر نمکی ماهی سالمون قارچ لوبیا سفید

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز