rodomna مدیر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 1027 عنوان تعیین جنسیت | مشاهده متن کامل بحث + 1902 بازدید | 156 پست اونایی که رژیم پسر داشتن اقدامشون چجوری بود و چندماه طول کشید باردار شن؟ 1402/06/28 | 09:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
البالوگیلاس۳۴۲۸ عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 3067 چند وقت اقدام و رژیمی؟ تازه یماهه دستو پا شکسته رژیممیگیرم.گفتم دیه اوایل اذر ماه اقدام کنم امشب دوباره...بارونغممیباره!از حال این دل کسی خبر نداره🖤🥀
rodomna مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 1027 عزیزم اره دیگ یکم سخته ، راستی گلم آزمایش اسپرم از شوهرت بگیر ک بالای ۴۰ ملیون باشه اسپرمش این شانس ... اره اونو دادیم اوکی بده تحرک مورفو تعداد
البالوگیلاس۳۴۲۸ عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 3067 راسی تخم هویج هم سه ماه روزای اول دوم سوم پریودی بخورید پسر میشه.من ابن ماهمو خوردم دوتا دفه های دیگ رو هم بخورم و اقدام کنم امشب دوباره...بارونغممیباره!از حال این دل کسی خبر نداره🖤🥀
rodomna مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 1027 راستی کاسنی و خرنوب هم نوشته..برا منم تخم هویج
البالوگیلاس۳۴۲۸ عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 3067 راستی کاسنی و خرنوب هم نوشته..برا منم تخم هویج ارهه من هم کاسنی گرفتم هم تخم هویج.میگم کاسنی رو کی باید خوزد؟ امشب دوباره...بارونغممیباره!از حال این دل کسی خبر نداره🖤🥀
rodomna مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 1027 راسی تخم هویج هم سه ماه روزای اول دوم سوم پریودی بخورید پسر میشه.من ابن ماهمو خوردم دوتا دفه های دیگ ... لنتی بدمزه س..الان شستم ک دم کنم.ناشتا نشد دیگه
البالوگیلاس۳۴۲۸ عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 3067 لنتی بدمزه س..الان شستم ک دم کنم.ناشتا نشد دیگه من ی تیکه نبات میندازم توش امشب دوباره...بارونغممیباره!از حال این دل کسی خبر نداره🖤🥀
bita_reza عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 18032 رژیم من لبنیات خ کم...قهوه حذف..تخم مرغ ب تنهایی ممنوع.. و و خ زیاده لبنیاتی که منو شوهرم میخوردیم رو فکرنکنم کسی مصرف کرده باشه بچمون پسرهبه نظرم ربطی نداره من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
rodomna مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 1027 ن گلم ی چیزایی میدونم ک خیلی مهمن. لبنیات کلا حذف کن، قهوه رو نیم ساعت قبل نزدیکی فقژ شوهرت بخور ... فقط رفتی حتماااا حتماااا اون روز تخمک گذاری و بپرس بم بگو..واقعا میترسم شانسم کم شه با اون...ممنونم
پیگمنترهستم عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 4090 اره اونو دادیم اوکی بده تحرک مورفو تعداد تعدادش چند بود؟ وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️
پیگمنترهستم عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 4090 راسی تخم هویج هم سه ماه روزای اول دوم سوم پریودی بخورید پسر میشه.من ابن ماهمو خوردم دوتا دفه های دیگ ... ایشالا زود ی پسر بیاد تو دلت قشنگم وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️
پیگمنترهستم عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 4090 لبنیاتی که منو شوهرم میخوردیم رو فکرنکنم کسی مصرف کرده باشه بچمون پسره به نظرم ربطی نداره این ک همینطور عادی گیرت بیاد اره ولی گلم آدم نمیشه ریسک کنه کسی ک میخاد باید رعایت کنه وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️
mobinebehi عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 1887 من س ماه رژیم کردم همه چیزم رعایت کردم و دخترشد وخیلی ضدحال خوردم.فقط خدابایدبده B💍♥️
کثیرالتعلیقمنم عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 2791 اولی عزیزم..یکم عذاب وجدان گرفتم..میگم نکنه دخالت کنم تو کار خدا..البته من کلا جفتش و دوس دارم ... بچه اول دختر باشه بهتره مگر بخوای اقا بالا سر برا دخترت اول بیاری که نذاره زندگی کنه اگر شوهرت گیر نداده پسر میخوام بذار هر چی خودش میخواد بشه یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓
rodomna مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 1027 تعدادش چند بود؟ والا دقیق یادم نیس ولی عددی که یاااادمه 555بودتحرکشم گفت اوکیه مورفولوژی هم گفت خوبه اما اسپریژن داد بهتر شه ویتامین eهم میخوریم و آهن و ویتامین c