2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

راسی تخم هویج هم سه ماه روزای اول دوم سوم پریودی بخورید پسر میشه.من ابن ماهمو خوردم دوتا دفه های دیگ رو هم بخورم و اقدام کنم

امشب دوباره...بارون‌غم‌میباره!از حال این دل کسی خبر نداره🖤🥀
رژیم من لبنیات خ کم...قهوه حذف..تخم مرغ ب تنهایی ممنوع.. و و خ زیاده

لبنیاتی که منو شوهرم میخوردیم رو فکرنکنم کسی مصرف کرده باشه بچمون پسره

به نظرم ربطی نداره

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
ن گلم ی چیزایی میدونم ک خیلی مهمن. لبنیات کلا حذف کن، قهوه رو نیم ساعت قبل نزدیکی فقژ شوهرت بخور ...

فقط رفتی حتماااا حتماااا اون روز تخمک گذاری و بپرس بم بگو..واقعا میترسم شانسم کم شه با اون...ممنونم

راسی تخم هویج هم سه ماه روزای اول دوم سوم پریودی بخورید پسر میشه.من ابن ماهمو خوردم دوتا دفه های دیگ ...

ایشالا زود ی پسر بیاد تو دلت قشنگم

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️
لبنیاتی که منو شوهرم میخوردیم رو فکرنکنم کسی مصرف کرده باشه بچمون پسره به نظرم ربطی نداره

این ک همینطور عادی گیرت بیاد اره ولی گلم آدم نمیشه ریسک کنه کسی ک میخاد باید رعایت کنه

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️
اولی عزیزم..یکم عذاب وجدان گرفتم..میگم نکنه دخالت کنم تو کار خدا..البته من کلا جفتش و دوس دارم  ...

بچه اول دختر باشه بهتره مگر بخوای اقا بالا سر برا دخترت اول بیاری که نذاره زندگی کنه اگر شوهرت گیر نداده پسر میخوام بذار هر چی خودش میخواد بشه

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 
تعدادش چند بود؟

والا دقیق یادم نیس ولی عددی که یاااادمه 555بود

تحرکشم گفت اوکیه مورفولوژی هم گفت خوبه اما اسپریژن داد بهتر شه 

ویتامین eهم میخوریم و آهن و ویتامین c