2777
2789
من س ماه رژیم کردم همه چیزم رعایت کردم و دخترشد وخیلی ضدحال خوردم‌.فقط خدابایدبده

عزیزم اره ولی بیشتریا شده. مگ ب قول شما خدا نخواد حالا آدم تلاشش میکنه ضرر نداره ک

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم اره ولی بیشتریا شده. مگ ب قول شما خدا نخواد حالا آدم تلاشش میکنه ضرر نداره ک

دقیقا خدا چیزی رو بخادمیده و اگرنخاد هرکارکنی نمیش.بنظرمن ک بیهوده س دختررخالم برادخترگرف پسر شد.حال من خیلی بدشد

B💍♥️

دعای من همیشه خدا هرچی میده فقط سالم باشه و درآینده باعث افتخارم بشه 

یه دختر دارم برای بچه دوم هنوز تصمیمی نگرفتم فقط میخوام سالم باشه و بس 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

باراول ک‌ جوش شیرین تزریق کردم داخل حامله نشدم همه روکشتم😂باردوم تو وان نشستم و طبق گفته دکتر سه رو ...

نزدیکیات چطوری بود؟ینی مثلا چ روزایی و پوزییشن داگی؟داگی اولین بار رفتیم احساس کردم کلا ریخت بیرون..این ماه سنتی باالش گذاشتم زیرم اما خب جواب نداد فعلا

نزدیکیات چطوری بود؟ینی مثلا چ روزایی و پوزییشن داگی؟داگی اولین بار رفتیم احساس کردم کلا ریخت بیرون.. ...

داگی بود چن دقیقه ای همون حالت بودم روزاهم طبق سونو۱۲ ۱۳ ۱۴دوره

B💍♥️

سلام عزیزم منم میخوام آذر ماه اقدام کنم تقریبا یه ماهم هست که رژیمی که خودم اطلاعات جمع کردم دربارش رو رعایت میکنم😂🥲انشالله همون چیزی بشه که میخوایم. خیلی دلم برای ماست تنگ شده🥹

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

سلام عزیزم منم میخوام آذر ماه اقدام کنم تقریبا یه ماهم هست که رژیمی که خودم اطلاعات جمع کردم دربارش ...

عزیزممم ایشالا ک ب نتیجه دلخواهت برسی،،، من ک والا عاشق لبنیات ولی شوهرم بدش میاد کلا بخوره نخوره براش فرق نمیکنه این کارم راحت تر میکنه🥶

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️
سلام عزیزم منم میخوام آذر ماه اقدام کنم تقریبا یه ماهم هست که رژیمی که خودم اطلاعات جمع کردم دربارش ...

من رژیم از دکتر گرفتم..چون ویس بوده بیشترش یه جا یادداشتدکردم..میذارم همه با هم اطلاعاتمون و جمع کنیم..انشااا خدا بده بهمون😍