2777
2789

کیت(مدیکور گفتع بهترینشه)من د ی ج ی  پیدا کردم..قبلش مکس میگرفتم خ خوب نبود

ادرار اول نه ادرار دوم...قبلش مایعات نخورین غلیظ و زرد باشه از ۱۱سیکل استفادع بشه..برا منم نوشته اقدام روز تخمک گذاری و روز بعدش تازه نوشته ی بار باشه بهتره و برا من این عجیبه

و‌نوشته بعد پری یه بار فقط رابطه داشته باشین تا روز تخمک

ولی خ‌جاها خوندم نوشتن ۳بار اقدام‌کنین

خلاصه هرچی تجربه دارین بگین ی جمع بندی برسیم

من پارسال بهمن خواستم اقدام کنم ی کیست داشتم روکین خوردم رفع شد..دیگع شد عید و کرونا وو و

تیر شد اولین اقدامم..یک بار نصف نیمه(زود پاشدم انگاری همه ریخت) مرداد همسرم نبود.این ماهم همون روز تخمک گذاری فقط اقدام بودیم پاهامو بالا گرفتم ..ولی خب پری شدم

انشااا این ماه دوباره..این‌چیزایی بود که نوشته ی چندتا دیگم هست..رژیمم از دکتر گرفتم♥️

روز اقدام کاهو توت فرنگی عسل آب نبات سیب زمینی(اینا و اون خوراکیا ک نوشته برا قلیایی کردن رحم هست)

کلا پتاسیم سدیم بالا کلسیم کم

آقا نیم ساعت قبل قهوه غلیظ

کیسه آب سرد رو بیضه

پوزیشن عمیق

ارگاسم خانم

شربت سرفه یا قرص فلوکونازول یع ساعت قبل اقدام

ریلکس کامل استرس ممنوع

شورت تنگ سونا برا آقا ممنوع

لپ تاپ رو پا ممنوه

قرصایی که‌میخوریم ویتامینe cاسپریژن همسرم

و من کوکیوتن

عفونت نداشته باشین..آز اسپرم باید بدین

انشااا خواست ما با ارادع خدا یکی باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزممم ایشالا ک ب نتیجه دلخواهت برسی،،، من ک والا عاشق لبنیات ولی شوهرم بدش میاد کلا بخوره نخوره بر ...

ن من در حسرت ماست دارم میسوزم😂

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

من این ماه کلیییی علائم داشتم گفتم حتماااا حاملم..نشستم یه ماست بزرگ خوردم..تر زدم تو رژیمم🤣

منم همینم چرا؟؟؟؟ منم اینقد علائم دارمممم بعد میبینم ن حامله نیستم. راستییی عزیزم سونو روز ۱۲ پریود دادی تخممان خوب بود سایزش چند بود؟ من ۸ مهر باید برم سونو

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️
منم همینم چرا؟؟؟؟ منم اینقد علائم دارمممم بعد میبینم ن حامله نیستم. راستییی عزیزم سونو روز ۱۲ پریود ...

من فقط اردیبهشت یه سونو دادم فولی ۱۷ ۱۸داشتم..پری هامم منظم هست تقریباااا..ینی مثلا خرداد ۶م تیر سوم مرداد سوم شدم شهریور زودتر بود ۳۱شدم یهو..کلا تیر اقدام کردم ی بار تخمک گذاری یه بار شهریور تخمک گذاری..ک مطمئنم کمه🥲

چندبار اقدام داشتی؟

اصن من قبلا مثلا ی ماه داشتم ی ماه اصلا تازه تصمیم گرفتم رژیم بگیرم انشالله همین ماه شروع میکنم امروز روز ۴ پری ام

من فقط اردیبهشت یه سونو دادم فولی ۱۷ ۱۸داشتم..پری هامم منظم هست تقریباااا..ینی مثلا خرداد ۶م تیر سوم ...

ن خوبه ک۱۷ ،۱۸ ما یکی از فامیلا شوهرم دوقلو داره قسم خورد گف رفتم سراغ کمد سونو دیدم ، دیدم ک همون ماه ک حامله شدم دوتا تخمک دارم ۷ و۸

من رژیم از دکتر گرفتم..چون ویس بوده بیشترش یه جا یادداشتدکردم..میذارم همه با هم اطلاعاتمون و جمع کنی ...

مرسی عزیزدلم آمین😍😍هر موقع بارداری شدی همینجا بگو منم میگم

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

من این ماه کلیییی علائم داشتم گفتم حتماااا حاملم..نشستم یه ماست بزرگ خوردم..تر زدم تو رژیمم🤣

وای🤣🤣🤣🤣ایشالا ماه بعد عزیزدلم

منم اولین اقداممه دارم مکمل میخورم ایشالله از آذر شروع کنم چون شاغلم میگم طرفای مهر باشه دنیا اومدنش که ۹ ماه مرخصیم تا تابستون باشه و بعدشم که سه ماه تابستون و میشه یکساله

چشم حتمااا😘

فقط‌ منم دلم میخواد پسر باشه تقریبا همه چی رو دارم رعایت میکنم چاییی دارچین زنجبیل عیل و سیاهدونه خرما و کنجد موز و گلابی و انگور

.با ویتامینا. دکترم رفتم ماه پیش هیچ مشکلی نداشتم. حالا فقط باید روز تخمک گذاری اقدام کنم؟