2777
2789
عزیزم من جنوبی هستم ، هنگام که خیلی کوچیکه هرمز خوبه ، ارزش دیدن داره

البته هرمز از لحاظ وسعت مثل هنگامه ، ولی من ۶ بار هنگام رفتم به دلایلی ، توی خود جزیره زیاد جذاب نیست ، مگر اینکه بخواید بمونید و غذای محلی بخورید و ‌‌...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من شیرازیم کم میایم

پس برید جایی که تا الان نرفتید ، اگر می خواهید توی هنگام غذا بخورید با صاحب قایق هم صحبت کنید ، بگید می خواهید چه کنید ، تا مثلا پول نصف مسیر رو بگیره ، بعد با یک قایق دیگه بر گردید و ...

اونجا خودشون قایق دارن برگردونه؟

ما خواستیم بمونیم ، گفت من باید بگردم ، شما می تونید بمونید ، با یک قایق دیگه که توریست ها رو اورد و جا داشت ، برگردید 

شاید البته اونجا قایق باشد ، ولی اول قیمت ها رو چک کنید حتما 

ما خواستیم بمونیم ، گفت من باید بگردم ، شما می تونید بمونید ، با یک قایق دیگه که توریست ها رو اورد و ...

مرسی عزیزم😍😍میدونید اگع رفت و برگشت بگیریم چند دقیقه وایمیسه؟

مرسی عزیزم😍😍میدونید اگع رفت و برگشت بگیریم چند دقیقه وایمیسه؟

دقیقه ای نیست دقیقا ، وقت می ده که جزیره و ساحل و ... رو ببینید ، در حد ۱۵ یا ۲۰ دقیقه 

حقیقتش زمان بیشتری هم لازم نیست ، هم هوا خیلی گرمه و هم جزیره کوچک و ... ولی اگر رسیدید وقت رو هدر ندید 😁 سمبوسه ی ماهی هم بخورید حتما ، دیگه هیچ جا گیرتون نمیاد🙂