2777
2789
عنوان

بنظرتون این پسره چطور ادمیه

176 بازدید | 27 پست

یه پسری بهم معرفی شده بود چن وقت پیش 

خودش مهندس بود و حقوقش ۱۴ ۱۵ بود بعد میخواست همسرش حتما شاغل باشه همون اولم پرسید اهل همکاری تو زندگی هستی ۵۰ ۵۰ زندگبو اداره کنیم منم گفتم دوس ندارم وظیفه بشه اگه خودم خواستم کمک میکنم ولی چن بار بعدا باز پرسید که حاضری مشکلی پیش اومد یه ماه کل حقوقتو بیاری تو زندگی و ازین جور چیزا خیلیم پسندیده بود منو و مشتاق بود میخواست جواب مثبت بگیره ازم

میگف زن خانه دار دوس ندارم دوس دارم زنم شاغل باشه. بهش گفتم به شغل دوم فک میکنی گف تو چی به تدریس اضافه بر مدرسه فک میکنی؟( من معلمم) 

سه بار رفتیم بیرون دو بار رفتیم کافه اون حساب کرد دفه سوم من گفتم بریم پارک گف بریم بعد اونجا هیچی واسم نگرف حتی یه اب معدنی بگیره من گفتم بریم مشاور گف بریم بعد منشی گف یه مقدار هزیته رو بریز من نصفشو ربختم روم نشد به پسره زنگ بزنم بگم تو بریز بعدا رفتیم مشاور نصف دیگه رو اون داد و فهمید نصف پولو من دادم ولی نگف پولو بهت بدم یا چی تعارف نزد فقط گف عه میگفتی خودم میریختم برای جلسه دومم گف بیا خودمون بریم بیرون تستارو تحلیل کنیم😐 گفتم مگه ما روانشناسیم؟

دفه بعد باز میخاست دعوت کنه بیرون گف بریم پارک نظرتون چیه درباره این پسر با حرفایی که گفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایط اقتصادی سخت شده الان اکثر پسرا زن شاغل میخوان و طبیعی هم هست

ولی سلیقه شخصی خودم از اینجور پسرا چندشم میشه و هرگز نمیتونم به عنوان مرد زندگیم انتخابشون کنم

{ خانم هستم }
عادیه خب وقتی هنوز نسبتی نیست نباید کل هزینه رو بده  البته هزینه کافه باید همشو بده

بالاخره وقتی خوشش اومده نباید یکم تلاش کنه برای جلب رضایت دختر؟ مردم واسه دوس دخترشونم خرج میکنن 

بالاخره وقتی خوشش اومده نباید یکم تلاش کنه برای جلب رضایت دختر؟ مردم واسه دوس دخترشونم خرج میکنن&nbs ...

ببخشیدا دوست دختر کلا بحثش جداست تو روابط دوست دختری هم گاهی دختر هزینه مبکنه 

یه نکته هم یادم رفت بگم خب دوبار برده کافه حساب کرده بار سوم برده پارک چیزی نخریده به نظرم عادیه واقعا

✈✈✈Ul
بالاخره وقتی خوشش اومده نباید یکم تلاش کنه برای جلب رضایت دختر؟ مردم واسه دوس دخترشونم خرج میکنن&nbs ...

وقتی از اول درباره خرج کردن ۵۰ ۵۰ حرف زده یعنی شمشیر رو از رو بسته

به طور مستقیم گفته باید همیشه تو زندگی دونگتو بدی

{ خانم هستم }
معمولی دیگه خونه ماشین نداره ۱ میلیارد حدودا سرمایه دار 

خسیس نمیشه گفت 

ولی خب دستش جمعه

علته اینکه میخواد کار کنی هم اینه که ازش پول نگیری

دستت تو جیبه خودت باشه 

و نظرم اینه همین الان کنسل کن