یه پسری بهم معرفی شده بود چن وقت پیش
خودش مهندس بود و حقوقش ۱۴ ۱۵ بود بعد میخواست همسرش حتما شاغل باشه همون اولم پرسید اهل همکاری تو زندگی هستی ۵۰ ۵۰ زندگبو اداره کنیم منم گفتم دوس ندارم وظیفه بشه اگه خودم خواستم کمک میکنم ولی چن بار بعدا باز پرسید که حاضری مشکلی پیش اومد یه ماه کل حقوقتو بیاری تو زندگی و ازین جور چیزا خیلیم پسندیده بود منو و مشتاق بود میخواست جواب مثبت بگیره ازم
میگف زن خانه دار دوس ندارم دوس دارم زنم شاغل باشه. بهش گفتم به شغل دوم فک میکنی گف تو چی به تدریس اضافه بر مدرسه فک میکنی؟( من معلمم)
سه بار رفتیم بیرون دو بار رفتیم کافه اون حساب کرد دفه سوم من گفتم بریم پارک گف بریم بعد اونجا هیچی واسم نگرف حتی یه اب معدنی بگیره من گفتم بریم مشاور گف بریم بعد منشی گف یه مقدار هزیته رو بریز من نصفشو ربختم روم نشد به پسره زنگ بزنم بگم تو بریز بعدا رفتیم مشاور نصف دیگه رو اون داد و فهمید نصف پولو من دادم ولی نگف پولو بهت بدم یا چی تعارف نزد فقط گف عه میگفتی خودم میریختم برای جلسه دومم گف بیا خودمون بریم بیرون تستارو تحلیل کنیم😐 گفتم مگه ما روانشناسیم؟
دفه بعد باز میخاست دعوت کنه بیرون گف بریم پارک نظرتون چیه درباره این پسر با حرفایی که گفتم