2777
2789

من بچه بود و وقتی دندونای اصلیم دراومد بهم ریخته بود ولی من کلا یه فک کوچولو و خوشگل و جمع و جور داشتم 

من تو شهرستان بودم هی تعریف میکردن یه دکتره از مشهد میاد کارش عالیه و فلان 

منم مامانم گفت بربم اینجا منم بچه بودم پنجم دبستان رفتم 

خلاصه این آقا یه پسر جوون تااازه کار بود ولی فوق العاده مدعی !در نهایت یه جوری ارتودنسی کرد که من فک بالام میخندیدم تا دندون آخرم پیدا بود همه دندونام مثل خط کش شده بودن بدون قوس!کلا قوس دندونامو گرفت و به شدت فرم فک بالامو تغییر داد. الان عکس ندادم وگرنه نشون میدادم 

خلاصه با کلی ارتودنسی دوباره و جراحی  یکم نرمال شد ولی برنگشت به قشنگی اون زمانم😢😭😭خلاصه من اون آدمو که بقیه رو مترسک حساب میکرد و خداتومن پول می‌گرفت نمیبخشم هرگز !شمام حواستون باشه لطفا به خودتون و کوچولوهاتون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه عزیزم فک  اونطوری که قوس میخوای قشنگ نیست،  دقت کنی لمینیت که میکنن هم دندون تقریبا اینطور میشه

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

من تقریبا ماه پیش بود رفتم دندونپزشکی برای چکاپ دکتر دندونام دید اصلنم درد نداشتم گفت سه تا از دندون عضلات پوشیدش باید همه رو الان یه دفعه بکشی منم تنها رفته بودم همسرم پیش بچه تو خونه بود گفتم نمیشه یکیش رو بکشی یکیش رو چند روز دیگه گفت نه یا همه یا هیچی خلاصه من نمیدونم چرا خر شدم این آمپولی بی حسی که رو زد حس کردم سقف دهنم جلوی تنفسمو گرفت دیگه تونستم نفس بکشم فقط عشق میزدم و شدید میلرزیم و سرد سرد شد بدنم واقعا مرگو جلو چشام دیدم شانسم گفت کنتر بیمارستان بود زنگ زدن آمبولانس اومد یه آمپول زد و پاهامو دادن بالا بعد از یه ساعت بهتر شدم ولی نامرد بعدش سه تاشو کشید😭 خیلی بی وجدان بود

Belle سابق
آخه عزیزم فک  اونطوری که قوس میخوای قشنگ نیست،  دقت کنی لمینیت که میکنن هم دندون تقریبا ای ...

عزمزمه متوجهم ولی ایشون کاملاً صاف کرد من تا دندون اسیام هم ردیف نیشم بود😅

عزمزمه متوجهم ولی ایشون کاملاً صاف کرد من تا دندون اسیام هم ردیف نیشم بود😅

زده صافت کرده 😂

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
من تقریبا ماه پیش بود رفتم دندونپزشکی برای چکاپ دکتر دندونام دید اصلنم درد نداشتم گفت سه تا از دندون ...

از بس قشر دندون پزشک دزدن!

من خودم کاور درمانم میبینم اطرافیانمو از ۱۰ تا یه درست توشون پیدا میشه