2777
2789
عنوان

کیو هیچوقت نمیبخشین+هشدار دندان پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 24 پست

من پيش ملتجيان ارتودنسى كردم كه بعدش جراحى فك انجام بدم با روش قديميش باعث شد دندونم پوسيده بشه دندونام به سمت عقب رفت خودش از بس بي وجدان بود اصلااااا دست نميزد فقط دستياراش صفر تا صد انجام ميدادن !!!

اخر ديد خراب كرده گفت تو اصلا نياز به عمل ندارى ! قبل از اون هم سنم كم بود پيش يكى ديگه ارتودنسى كرده بودم اونم يه آدم عوضى كه اسمش رو ترجيح ميدم نگم دنبال اين بود يك لحظه تنها باشيم يه كارى بكنه و مجبور شدم نصفه درمان و رها كنم بعدش خدارو شكر پيش آدم للوجدان ارتودنسى و عمل كردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از چه نظر؟میخوای تعریف کنی

ببین من الان ۲۰ سالمه

یه خواهر بزرگم دارم ۲۶ سالشه

از همون اول خواهرم که بدنیا اومد پرستار داشت خودم همینطور 

مامانم صبح تا شب سر کارش 

روزاییم که بود پشت میز درس و فلان 

هیچ وقت برای ما وقت نداشت هیچ وقت 

اصلا هم براش مهم نیست داریم چه غلطی میکنیم

خواهرم قبول شد بش گفت به وظیفت عمل کردی 

من امسال قبول میشم 

وقتی بهش گفتم گفت خوبه کمتر ازین انتظار نداشتم 

من ۲۰ سال مهر مادری نچشیدم ، خواهرمم همینطور

کلا براش مهم نیستیم دیگه 

نمیبخشمش هیچوقت 

کاربر آقا هستم 
من پيش ملتجيان ارتودنسى كردم كه بعدش جراحى فك انجام بدم با روش قديميش باعث شد دندونم پوسيده بشه دندو ...

خداروشکر 

پس توام دردت مثل من بوده 

این پولا از گلوشون پایین نمیره 

پولم به درککک گند میزنی به چهره و اعتماد ب نفس یه دختر

دقیقا و من تو سن رشد بودم فرم استخون فک بالامم تغییر کرد ک ....واقعا نمیبخشمش چقدر گریه کردم زجر کشی ...

عزیزم❤️ولی من مطمئنم قشنگی چون دهنای مدل شما که تا آخر مشخصه خیلی دوست دارم🙂

اون بیشعورم تو مشهد صافکاری داشته هروقت بازارش خراب بوده میومده شهر شما دندان پزشکی

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
ببین من الان ۲۰ سالمه یه خواهر بزرگم دارم ۲۶ سالشه از همون اول خواهرم که بدنیا اومد پرستار داشت خو ...

اخی😅دقیقا میفهمم کاملا تو شرایط تو بودم (الان مادرم کلا ول کرده رفته ازدواج کرده)ولی بازم دوسش داشتم چون زحمت می‌کشید بالاخره درسته مهر و محبت یاد نگرفتم ازش ولی تلاش و اینارو یاد گرفتم 

خداروشکر  پس توام دردت مثل من بوده  این پولا از گلوشون پایین نمیره  پولم به درککک ...

خيليييييى اذيت شدم ٣بار ارتودنسى 

ملتجيان حتى يكبار هم كار و خودش انجام ندادش پيج اينستاگرامش ٩٠٪؜ كامنت ها فيك 

بچه هم كه بودم يك دندونم و با اسپرى بى حسى كشيدن فوبيا شديد دندونپزشكى دارم

عزیزم❤️ولی من مطمئنم قشنگی چون دهنای مدل شما که تا آخر مشخصه خیلی دوست دارم🙂 اون بیشعورم تو مشهد ص ...

عزیرم دلم 🥰خداروشکر الان بهتر شدم ولی فکم تغییر نکرد 

اره متاسفانه مشهد براش کساد بود😅

کاش آدما برای کارای مهمون با دید بازتر تصمیم بگیرن

اخی😅دقیقا میفهمم کاملا تو شرایط تو بودم (الان مادرم کلا ول کرده رفته ازدواج کرده)ولی بازم دوسش داشت ...

ول نکرده ولی همش پی موفقیتای خودشه 

همیشه اول خودش دوم خودش سوم خودش 

الان سه هفتس خونه نیومده یا بیمارستانه یا مطب زنگ نمیزنه بگه مردی زنده ای نسبت به همه هم اینطوره برای فوت پدرش عین خیالش نبود 

کلا ازش بدم میاد ♥️

کاربر آقا هستم 
ول نکرده ولی همش پی موفقیتای خودشه  همیشه اول خودش دوم خودش سوم خودش  الان سه هفتس خونه ...

ااا مثل مامان منه خب اونم دکتر بود دقیقا مثل مادر شما 

ولی شما تلاششو ازش یاد بگیر