2789

یعنی چی؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من توی نت خوندم به کسانی که این مشکل رو دارن گفته بودن اینایی که توی ذهنتون میاد القای شیطان هست نه فکر شما پس اعتنا نکنید؛ گناهی گردنتون نیست

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

خودتم سرچ کن بخون. زیاااد بودن کسانی که این مشکل رو داشتن

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

خودت که نمیخوای این طوری باشی 

تنها راه رهایی از این موضوع اینه که بهش توجه نکنی و خودت رو مشغول کنی 

هرچقدر بخوای به چیزی توجه نکنی ذهنت بیش تر روی اون موضوع متمرکز میشه

خودت رو مشغول کن اگر به هنر خاصی علاقه داری برو کلاسش رو ثبت نام کن یا ادامه تحصیل بده برو دانشگاه یا برو باشگاه ورزش کن حتما خودت رو مشغول کن