2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1492 بازدید | 84 پست

گوشی ها یه حالتی دارند که اگه اونو انتخاب کنی میتونی برای خودت فضای مخفی داشته باشی یعنی چی؟

یعنی اینکه تو گوشی طرفت رو باز میکنی اینیستا و تلگرام و واتساپ همه چی عادیه ولی تو فضای مخفی همه اینا هست و هر کاری که دوست داشته باشه انجام میده 

احتمالا گوشیش رو اون حالت بوده و شما دیدی

خوبه باز اونا گردن میگیرن کنجکاوی بوده این حتی دست رو قرآن گذاشت خبر ندارم😏

ذاتشون کثیفه عزیزم شوهر بیشرف من حتی دست روی سر پسرم گزاشت گفت من خبر ندارم با اینکه با چشم خودم دیدم چتهاشو،، ماهها طول کشید تا بتونم ثابت کنم خدا لعنتشون کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه باز اونا گردن میگیرن کنجکاوی بوده این حتی دست رو قرآن گذاشت خبر ندارم😏

بهتر بزار روش باز نشه، خودش تو دلش کع میدونه لو رفته ، اول جررررش بده بعد حرفشو قبول کن ولی زیر نظر داشته باش، میدونی چیه الان بگه اره بوده بعد میگه این فعمیدو موند این بدددده

ببخشیدا واقعا مردا خیلی ساده و احمقن😐

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
دقیقن همه کارشون همینه،،، اول انکار میکنن بعد هم مهربون میشن ...خوب از اول این گوه کاری ها رو نکنید ...

وقتی رفت سر کار گفتم الهی بری برنگردی. من آدمی نیستم وابسته باشم و بخاطر خیانتش بسوزم و بسازم طلاق گرفتن برام کار سه سوته از اون آدمایی نیستم بخاطر آبروم یا حرف مردم بمونم ولی میترسم خانوادم بفهمن اون موقع مطمئنا یکی این وسط میمیره از این میترسم وگرنه من ی آدم خودساخته و مستقلم که تا حالا دستم جلوی پدرمم دراز نبوده 

ذاتشون کثیفه عزیزم شوهر بیشرف من حتی دست روی سر پسرم گزاشت گفت من خبر ندارم با اینکه با چشم خودم دید ...

بعد چیکار کردی؟ شوهرمن چنبار قسم خورده حتی به جون پسرم ولی باز دیدم باز قسم خورد الان ولش کردم اصلا فک.نمیکنم به اون موضوعا حالم بد میشه

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
وقتی رفت سر کار گفتم الهی بری برنگردی. من آدمی نیستم وابسته باشم و بخاطر خیانتش بسوزم و بسازم طلاق گ ...

فقط فعلا بچه نیار 

پاسوز بچه نشی خدای نکرده

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
منم فقط ۵ ماهه ازدواج کردم باورم نمیشد به این زودی پاش به خیانت باز شه هرچند فک کنم از قبل ازدواجمون ...

همسر من از تو عقد و قبل عقد بود ....ببین مردها همینن نمیتونن با یه زن باشن ...جلو چشم و گوش و هوسشونو نمیخوان بگیرن ...فقطم من و تو نیستیم مال همه همینن منتها بدم میاد از زنایی که لاپوشونی میکنن که شوهراشون چه انگلین و بعد فاز اصلاحات بر میدارن شما نمیتونین مثل ما به شوهراتون برسین آخ دلم میخواد همون شوهرو بچپونم تو حلقشون ببینن چه قدر اونا عوضین ...خلاصه که عزیز اینا درست شدنی نیستن نمیتونی با این اخلاقشون کنار بیای یه ژرف واسه خودت خوشگل کن زندگی کن خلاصه بی توجهی اونا رو نابود میکنه

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
بهتر بزار روش باز نشه، خودش تو دلش کع میدونه لو رفته ، اول جررررش بده بعد حرفشو قبول کن ولی زیر نظر ...

اتفاقا انقد میخام برم رو مخش تا اعتراف کنه که ی مدرک محکم‌تر براش بسازم. دیشب مجبورم کرد اون عکس و فیلمو پاک کنم منم جلو چشمش پاک کردم و ریختم تو سطل زباله و بعدشم دوباره برگردوندمش

بعد چیکار کردی؟ شوهرمن چنبار قسم خورده حتی به جون پسرم ولی باز دیدم باز قسم خورد الان ولش کردم اصلا ...

بعد چن ماه دوباره چتهاشو پیدا کردم تف کردم تو صورتش ولی چه فایده بازم بهم خیانت کرد حتی بدتر از اون 4 سال زندگیمون جهنم بود،، به خاطر پسرم موندم،، ولی خودش بدجور تاوان داد آدم شد،، هر چند دیگه من اون آدم قبل نیستم 

عزیزم شخصی که به قرآن قسم دروغ میخوره هرکاری ازش برمیاد 

جالبتر اینکه دوماه محرم و صفر لباس سیاهشو از تنش درنمیاره سینه میزنه هیئت می‌ره کربلا می‌ره😏همینا باعث شدن اعتقادمو ب هرچی دین و خدا و پیغمبره از دست بدم

بعد چن ماه دوباره چتهاشو پیدا کردم تف کردم تو صورتش ولی چه فایده بازم بهم خیانت کرد حتی بدتر از اون ...

💔

چی بگم...واقعا خاک توسرشون که نمیتونن مثل آدم زندگی کنن

گوشی ها یه حالتی دارند که اگه اونو انتخاب کنی میتونی برای خودت فضای مخفی داشته باشی یعنی چی؟ یعنی ا ...

اره قطعا همینطور بوده خودمم میدونم همچین چیزی هست ولی نمی‌دونم فضای مخفی گوشی اون چجوریه تو هر گوشی یه مدله 

ذاتشون کثیفه عزیزم شوهر بیشرف من حتی دست روی سر پسرم گزاشت گفت من خبر ندارم با اینکه با چشم خودم دید ...

خوشحالم که تونستی ثابت کنی بعضیا چقدر راحت ب جون بچشون که وجودش از اوناست قسم میخورن قرآن که جای خود...