2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1492 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین همه میگن ادم درستیه خودم میدونم ادم بدی نیس، ولی چنبار رفته چت کرده دعواهای شدید کردیم، الان به ...

ولله این شوهری که شما تعریف میکنی همه جوره برات اوکی میکنه ...دیگه بیخیال چهارتا چت آبدوغ خیاری باش به قول بابام ..گاوی که بهت شیر میده جهنم دوتا لگدم حوالت کنه به جایی بر نمیخوره اما بیشرف اون شوهرایی هستن که نه یرشون به تنشون می ارزه نه تنشون به سرشون هیچی ندارن اما عوضی تر از همن ....

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
سخته بی تفاوت بودن ،،میشه؟

واسه من که شده میگم زندگی منم راحت نیست اما عزت نفس داری دویدن دنبال شوهرایی که چشم و گوششون هرزه یعنی چک زدن به خودت 

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
منم فقط ۵ ماهه ازدواج کردم باورم نمیشد به این زودی پاش به خیانت باز شه هرچند فک کنم از قبل ازدواجمون ...

منم دقیقا دو سه ماه بعد از زندگی مشترکم متوجه خیانت شدم ۶ ماه کلا زندگی کردم یه بار بخشیدم دو بار بخشیدم بعد دیدم تموم شدنی نیس طلاق گرفتم 

اصلا دیگه به روی خودت نیار و هی یواشکی حواست به کاراش باشه اما امان از مردان تا خودشون نخوان خدا هم بیاد پایین نمیشه 

منم پدرم خیانت کرد و حتا خودم به روش آوردم اما بازن همین دیشب دیدم بازم ولی خب دارم تحمل میکنم 

جالبتر اینکه دوماه محرم و صفر لباس سیاهشو از تنش درنمیاره سینه میزنه هیئت می‌ره کربلا می‌ره😏همینا ب ...

ریاکاری و رفتار غلط دینداران ربطی به دین نداره، انشاءالله اگر قابل هدایتند خدا هدایتشون کنه اگر نه که زمین را از وجود آدمهای فاسد پاک کنه.