2777
2789
عنوان

خیانت

1492 بازدید | 84 پست

دیشب تو تلگرامش با یه اکانت فیک و شماره مجازی دیدم با ده بیستا دختر چت داشته. پنهونی رفته بودم سر گوشیش و وقت نداشتم یکی یکی چتاشو بخونم ب یکیشون گفته بود مجردم میشه ببینمت؟ بعد من با گوشی خودم از اون چت عکس گرفتم و از بقیه چتها هم فیلم گرفتم ب انضمام اون شماره مجازیش! وقتی دید حالم گرفتس انقد پاپیچم شد که قضیه رو ب روش بیارم قسم خدا پیغمبر خورد و دست گذاشت رو قرآن که خبر ندارم از چی داری حرف میزنی از دیشب هی داره قربونش صدقم میره و گردن هم نمیگیره میگه بهم تهمت میزنی. بدتر اینکه گوشیشو جلوی چشم من باز کرد تلگرامشو نشون داد یه اکانت بیشتر نداشت😐😳

ببخشید قضیه خیلی طولانی تر از این حرفاست اگه هستید بقیشم بگم🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس فیلما کپی کن تو رم یا فلش بعد نشون بده احتمال داره بگیره پاک کنه

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

اره دیگه حاشا میکنن شغلشونه😏

تازه بضیاشون بعدم میگن چیزی نیوده بزرگش میکنی مگع زندگیمو خرابش میکنم به خاطر اونا فقط واسه کنجکاوی بوده😒 تووف

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

من 5ماهه تقریبا همچین اتفاقی مشابه تو برام افتاد تو اینستا شوهرم داشت خیانت میکرد منم عکس گرفتم از چتاش گردنم گرفت گفت میکنم ...منم گفتم باش اگه دیگه روی خوش زندگی مشترک ودیدی پشت گوشتم دیدی ...من دیگه نه دوسش دارم نه آدم حسابش میکنم نه صمیمیتی باهاش دارم همه هم میفهمن برام ارزشی نداره شدم سلطان بی تفاوتی نسبت بهش طوری که هرکاری بخوام بکنم به پسرهای فامیلم رو میندازم ولی اینو به چپمم نمیگیرم آی حرصش میاد نسبت به این بیتفاوتی...دلم خنک میشه هرچند که خودمم زندگی راحتی ندارم حلقه رو خیلی وقته غزم دستم انداختم بیرون  و یر سوزنی دوسش ندارم منتظرم ببینم آینده چی پیش میاد

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
عکس و فیلمارو یجا کپی کن بعد نشونش بدع

با اینکه کردم تو چشمش دید ولی بازم گردن نگرفت 

بدتر اینکه دوتا اکانت فیک دیگه هم غیر از اون داشت اونارو وقت نکردم نگاه کنم ولی همین یدونه که تازه عکس پروفایل خودشم روش بود کافی بود تا همه چی بهم ثابت شه. هرچی خواهش و التماس کرد خر نشدم. ولی تعجبم از اینه که من بعد گشتن گوشیش اون گوشی رو ی ثانیه هم دستش تنها نذاشتم چجوری اون برنامه رو پاک کرده😐 یا احتمالشم هست تو قسمت برنامه های قفل شده گذاشته که کسی نبینه. باز با این حال اون شماره مجازیشو سیو کردم رفتم تلگرام هیچ مخاطبی نیاورد نوشت مخاطب تلگرام نداره ینی هیچ راهی نیست ؟ شماره مجازی مثل رمز پویا یکبار مصرف و مخفیه؟ چطوری انقد دقیق نقشه چیده که باوجود کلی مدرک آخرشم من شدم ی آدم شکاک و روانی و متوهم؟

اره دیگه حاشا میکنن شغلشونه😏 تازه بضیاشون بعدم میگن چیزی نیوده بزرگش میکنی مگع زندگیمو خرابش میکنم ...

خوبه باز اونا گردن میگیرن کنجکاوی بوده این حتی دست رو قرآن گذاشت خبر ندارم😏

خوبه باز اونا گردن میگیرن کنجکاوی بوده این حتی دست رو قرآن گذاشت خبر ندارم😏

عزیزم شخصی که به قرآن قسم دروغ میخوره هرکاری ازش برمیاد 

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
من 5ماهه تقریبا همچین اتفاقی مشابه تو برام افتاد تو اینستا شوهرم داشت خیانت میکرد منم عکس گرفتم از چ ...

منم فقط ۵ ماهه ازدواج کردم باورم نمیشد به این زودی پاش به خیانت باز شه هرچند فک کنم از قبل ازدواجمونم بوده تو این کار🙃