2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1492 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالبتر اینکه دوماه محرم و صفر لباس سیاهشو از تنش درنمیاره سینه میزنه هیئت می‌ره کربلا می‌ره😏همینا ب ...

اوووه اره بابا، شوهرمنو ببینی چی میگی، بچه مثببببت، مشاور خانواده برای اطرافیان، بع فکر زندگیو سروسامون دادن همه هست

زن باید امون نده به شوهرش انقد ذهن مرد رو درگیر کنه و بقاپه که مرد نای نفس کشیدن نداشته باشه بعد وانمود کنه دلسوزشه و البته مرد باسد بفهمه زنش میخادش و از بقیه زنها هم سر تره،  باید با پنبه سر برید 

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
جالبتر اینکه دوماه محرم و صفر لباس سیاهشو از تنش درنمیاره سینه میزنه هیئت می‌ره کربلا می‌ره😏همینا ب ...

آره بابا بیشتر تظاهر میکنن که کارای بدشون رو پشت اونا قایم کنن که وقتی بخوای ثابت کنی بقیه بگن نه بابا فلانی هیئتی هست و فلان

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
با اینکه کردم تو چشمش دید ولی بازم گردن نگرفت  بدتر اینکه دوتا اکانت فیک دیگه هم غیر از اون دا ...

خیلی زرنگه شوهرت پس

خامش نشو

ت دیدی همه پیاماشونو پس دلیلی ندارع بیخود باشع حرفت

همسر من از تو عقد و قبل عقد بود ....ببین مردها همینن نمیتونن با یه زن باشن ...جلو چشم و گوش و هوسشون ...

از دیشب که همش کارم شده گریه و زاری حتی اجازه ندادم بهم دست بزنه همش میاد نزدیکم گریه می‌کنه التماس می‌کنه تورو خدا با زندگیمون اینکارو نکن میخای منو بزن ولی خودتو ازم دور نکن ولی نه! دیگه اون خر سابق مرد خدا رحمتش کنه بعضی وقتا دلم میخواد عمدا جلو چشمش با ی پسر بگم بخندم که دلم خنک شه ولی میگم اون خیانت کرده تو چرا میخوای مثل اون شی؟ اگه منم مثل اون لاشی و هرزه باشم پس فرقم با اون چیه؟ نه مذهب نه حرف مردم نه ترس فقط و فقط ارزشی که بعنوان ی انسان برای خودم و جسمم قائلم به من این اجازه رو نمیده بخوام در دسترس هر کس و ناکسی قرار بگیرم

اوووه اره بابا، شوهرمنو ببینی چی میگی، بچه مثببببت، مشاور خانواده برای اطرافیان، بع فکر زندگیو سروسا ...

شما شوهرت خودش آدم درستیه و گرنه مردی که این اهلاقو داره و سی ساله چشمش هرز میره رو نمیشه نه با پنبه نه با ساطور نه با سیاست درستش کرد 

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
با تمام وجود درکت میکنم،، چقد سخته نتونی ثابت کنی و عذاب بکشی 

مهم نیس ثابت کنم مهم اینه برا خودم ثابت شد. بهشم دیشب گفتم گفتم شاید بتونم تحملت کنم ولی دیگه اون برق تو چشمامو که وقتی از سرکار میومدی با عشق برات جرقه میزد نمیبینی دیگه اون خنده هامو نمیبینی دیگه نه شوخیا و لوس کردنامو میبینی نه ذوق و شوقمو دیگه تموم شد نابود شدم....

اوووه اره بابا، شوهرمنو ببینی چی میگی، بچه مثببببت، مشاور خانواده برای اطرافیان، بع فکر زندگیو سروسا ...

چرا برای مردی که دم ب دیقه احتمال لغزشش هست ما باید عمرمونو هدر بدیم؟ چرا باید امونش ندیم که نفس بکشه؟ اتفاقا اونیکه تو اوج آزادی خیانت نکنه مرده با محدودیت نه میشه جلوی زن رو گرفت ن جلوی مرد رو 

از دیشب که همش کارم شده گریه و زاری حتی اجازه ندادم بهم دست بزنه همش میاد نزدیکم گریه می‌کنه التماس ...

منم میخواستم همین کارو بکنم خدایی چنان از مردا تنفر دارم بیشتر دلم میخواد بزنم دهنشونو سرویس کنم الخصوص اونایی که به زنای متاهلم رو میدن یعنی کثیفتر از کثیف دیگه اونان ...بعد گفتم بابا جهنم سر یکی به یکیشون خلاصه انقدر شوهرمو آدم حساب نمیکنم فهمیده دیگه دوسش ندارم عین آب خوردن ولش میکنم میاد هی تو گوشیم سرک میکشه نکنه عاشق یکی دیگه شدم که بهش روی خوش نشون نمیدم ...هر دفعه هم اینکارو میکنه میگم چیه دنبال کارای کثیفت تو گوشی منم میگردی 

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
با اینکه کردم تو چشمش دید ولی بازم گردن نگرفت  بدتر اینکه دوتا اکانت فیک دیگه هم غیر از اون دا ...

از اون اکانت خارج شدت دیگهچند ثانیه ببشتر وقت نمیخواد که میرنه خارج میشه

حالا باز حذف ممکنه طول بکشه ولی خارج شدن کاری نداره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خیلی زرنگه شوهرت پس خامش نشو ت دیدی همه پیاماشونو پس دلیلی ندارع بیخود باشع حرفت

اره دیدم هنوز عکس و فیلمشم دارم کاش صبح بیدار میشدم می‌دیدم همه اینا کابوس بوده