2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1492 بازدید | 84 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته رمز صفحه اش رو باید بلد باشی

اره من رمز گوشیشو بلد بودم رمز فولدرشو از کجا بیارم؟ دیگه چیزی که باید می‌دیدم رو دیدم اصلا میخام چیکار بازم ممنون از راه حلاتون 😘😘

شما شوهرت خودش آدم درستیه و گرنه مردی که این اهلاقو داره و سی ساله چشمش هرز میره رو نمیشه نه با پنبه ...

ببین همه میگن ادم درستیه خودم میدونم ادم بدی نیس، ولی چنبار رفته چت کرده دعواهای شدید کردیم، الان بهش زنگ بزنم بگم بیا حللم خوب نیس با کله میاد، بگم همین الان سی تومن جور کن بینیمو عمل کنم میگه باشه، بگم مرخصی بگیر همین الان بریم شمال میگه باشه بریم خوش بگزرونیم، ولی اون چتا یادم نمیره نمیدونم چه کنم اگه دوباره بره چت کنه چی؟ تایمایی که محل کارش بیکاره میره تلگرام میچرخه بعد میگع الکیه کنجکاویه 🤯

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
چرا برای مردی که دم ب دیقه احتمال لغزشش هست ما باید عمرمونو هدر بدیم؟ چرا باید امونش ندیم که نفس بکش ...

بله حرفت درسته ولی اونجور مرد هم کم پیدا میشه، اونم الان که انقد از دوستا و اشنا هم میشنون میخان امتحان کنن چون احمقن، درواقع اینطور باید بشه که مرد باید فک کنه ازاده ولی تو انقد ذهنشو ذرگیر خودت میکتی که اون اصلا فکر کسی دیگه ای نیس چون عملا محدودیت وجود نداره تو این زمانه مگع میشه مردو محدود کرد؟ نمیشه چشماشو بست که یعنی ادم یه خارج نمیخاد با شوهرش بره

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
اره من رمز گوشیشو بلد بودم رمز فولدرشو از کجا بیارم؟ دیگه چیزی که باید می‌دیدم رو دیدم اصلا میخام چی ...

من از همراه من پرینت مکالمه اشو دراوردم، تلگرامشم ریختم تو گوشیه خودم

سلام گوشی من شیائومی هستش بدون نصب هیچ برنامه ای خودش یه برنامه داره به اسم فضای دوم میزنم روش باز میشه توی اون فضا واتساپ تلگرام و هیچکدوم از برنامه های نصب شده نیستن یعنی هر کی ببینه پاک پاکه و خیال می‌کنه اصلا نصب نشدن فقط پیامک مخاطبین دوربین و برنامه های اصلی گوشی هستن

عاشقش بودم چهار سال پاش موندم و همه رو رد کردم بخاطر این بی لیاقت تو روی خانوادم وایسادم نامزد قبلیم ...

اره بد دردیه ، دلت از سنگ شده، همه مردا نامردن ،،،دوست بودی باهاش قبل ازدواج؟

سلام گوشی من شیائومی هستش بدون نصب هیچ برنامه ای خودش یه برنامه داره به اسم فضای دوم میزنم روش باز م ...

بله گوشی منم بعد از آپدیت از این قابلیت پشتیبانی می‌کنه ولی گفتم که گوشی من شیائومیه مال شوهرم سامسونگه

ببین همه میگن ادم درستیه خودم میدونم ادم بدی نیس، ولی چنبار رفته چت کرده دعواهای شدید کردیم، الان به ...

دقبقا چقدر شوهرت عین شوهر منه یکبار گفتم ۶ صبح تا برا چی آنلاین بودی گفت خوایم نمی‌برد اخبار ورزشی می‌خوندم تا اینکه دیشب فهمیدم همه چی میخونه جز اخبار ورزشی.... تازه همین امروزم یکم پیش آنلاین شده نمی‌دونم بخاطر پاک کردن اون اکانتها بوده یا چی ولی حتی اگه واقعا هم کارشو ترک کنه من دیگه آدم قبلی نمیشم

سلام گوشی من شیائومی هستش بدون نصب هیچ برنامه ای خودش یه برنامه داره به اسم فضای دوم میزنم روش باز م ...

خب از کجا بالامیارین اون قسمتو؟

دقبقا چقدر شوهرت عین شوهر منه یکبار گفتم ۶ صبح تا برا چی آنلاین بودی گفت خوایم نمی‌برد اخبار ورزشی م ...

اره دیگه یواش یواش معتاد اینجور چتا میشن معلوم نیس بعدش تاکجا ها برن و کارشون به کجا برسه ممکنه یهو اون وسط عاشق میشن ماهم از هم جا بیخبر داریم زندگیه عادیمونو میکنیم باشوهر، خیلی ساده و احمقن 

من الان برگشتم به زندگیه سابقم سعی میکنم یه سری اخلتقامو عوض کنم مثلا قناعت ندارم هرکاری که بتونم انجام میدم یا میخرم کمتر به فکرو قسط و بدهیاش هستم بیشتر به فکر خودمم 

ولی اونحور هم نیستم که ولش کنم به امون خدا 

مطمعنم اکه به حال خودش رهاش کنم باز میره دنبال این کارا و بدتر 

خارج شده اصلا بگیم ی لحظه زده کل برنامه رو پاک کرده هرسه تا اکانتو باهم بعد ب منم تلگرام اصلی رو نشو ...

خب شاید هم حذف کرده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم