2777
2789
عنوان

واکسن ۶سالگی حالم بده کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 44826 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی باعث گلو درد میشه؟

ویروس نیست علم ندارید حرف نزنید نمیگن لالید

باکتری 

کزاز دیفتیری سیاه سرفه 

درد دستش بخاطر کزازه 

دیفتیری  و سیاه سرفه گلودرد 

تمروز کمپرس سرد فردا گرم 

حتما هر ۶ ساعت شربت استامینوفن

>*
خب سالم بود ،الان چیکارکنم ؟خطر داذه؟ترسیدم خیلی

نترس عزیزم چیزی نیست دیفین هیدرامین بده غرغره کنه علایم خطر تو واکسن همون یه رب اول نشون میده حالا یا ترسیده یا ممکنه سرما خورده باشه الان گلو درد شایع شده بخاطر واکسن نیست 

اینم خیلی درد داره نمیزاره هیچی بزارم گریه میکنه،گلوش خوب بود

اگه مشکل پزشکی وبیماری خاصی نداره استامینوفن بده۸ساعتی یک بار.دردش کم بشه.کمپرس سردوگرم هم انجام بده.ممکنه واسه بعضی هامحل واکسن بعدچندروزمثل یک گردوورم کنه.ودردناک بشه.پس حتماکمپرس هاروانجام بده.

اومی بیند.درمحضراوهستیم.

دختر منم که خیلی تب و درد داشت واکسن شش سالگی زد،و اشک میریخت از درد.... دستش یه تیکه قرمز شده بود.... ولی گلو درد نداشت، اگر خیلی نگرانی، زنگ بزن اورژانس، ازشون بپرس، راهنماییت میکنن

فردام زنگ بزن بهداشت بگو

خب سالم بود ،الان چیکارکنم ؟خطر داذه؟ترسیدم خیلی

درمون گلو درد آبلیمو و عسله

بازم اگه نگرانی ببر دکتر

ولی گلو درد ساده اس دیگه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

سلام خوشگلا 🧸🤎

من تدریس زبان انجام میدم ب صورت ترمی و جلسه ای(هم بزرگسالان هم کودکان)با کمترین هزینه

و کیفیت بالای کلاس(حل تمرین /رفع اشکال/مکالمه دو طرفه/پرسشو کلی چیز دیگ)اگ توی کتاب های درسی اشکالی دارین میتونم کلاس تقویتی براتون بزارم گلا😍🌸

کلی نکته بهتون میگم و براتون میفرستم جدا از کلاس و بدون هیچ هزینه ای😌❤️

هر روز ۲۰ واژه باهاتون کار میکنم

کلاس از هر سطحی ک شما در ان قرار دارید برگزار میشه و ب صورت خصوصیه🤎

و با اولین پرداخت پشتیبانی دائمی خودم هستم و وارد کانالمون میشین ب صورت دائمی..