2777
2789
عنوان

واکسن ۶سالگی حالم بده کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 44911 بازدید | 59 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این همه میگن واکسن نزنید چرا آگاه نمیشید

عجیبه تو سال ۲۰۲۵ هنوزم کسانی هستن این طرز فکرو دارن دوست عزیز اگه واکسن ها نبودن الان فلج اطفال بیداد میکرد همین الانشم یه عده روشنفکرنما ازبس گفتن نه به واکسن یسریا ساده لوح گوش دادن دوباره سرخک شیوع پیدا کرد ک بیماریش ممکنه کور کنه یا اسیب نخاعی و تشنج بده به بچه ، یا فلج اطفال باز دوباره داره مواردی گزارش میشه چرا اطلاعات غلط میدین اخه به بقیه شما تاپیک هاتو بنده چک کردم خودتون و بچتون هردو واکسن زدین شیرخشک دادین بعد میاین زیر پست بقیه میگید واکسن نزن به بچت ؟ حداقل باید از خودتون اول شروع کنید برای عقایدتون . من به واکسن کرونا اصلا کاری ندارم دارم راجع ب واکسن های کودکان صحبت میکنم گول شیاد هایی ک با چنتا مقاله ی غیر علمی و غیر تایید حرف میزنند رو نخورید . یمدتم شایعه کرده بودن واکسن بچه ها اتیسم میاره ، خیلیا هستن نزدن و اتیسم هم دارن این اصلا تایید کننده نیست . موفق باشید . 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
عجیبه تو سال ۲۰۲۵ هنوزم کسانی هستن این طرز فکرو دارن دوست عزیز اگه واکسن ها نبودن الان فلج اطفال بید ...

چقدر بیکاری تاپیکای منو شخم زدی خب همین واکسن زدم بلایی که سز بچم اومد به چشم دیدم اره زدم همه رو چرا انقدر عقلتون کمه تحقیق نمی‌کنید عین گوسفند هر کی هر کاری کرد انجام میدین قبول میکنید من چند سال تو مطب دکترا بودم ببینم بچم چشه ۵ سال غذا نخورد درمانش کردم فهمیدم واکسن ها چه بلایی سر بچه ها میاره واقعا عجیبه احمق های مثل تو وجود دارند برو پیج استاد بابایی ببین داوود امین الرعایا بببین پیج coronaexp ببین پیج خودآگاهان بببین چه بلایی سر بچه ها اومده احمق نباش 

خودشناسی DNA plus
چقدر بیکاری تاپیکای منو شخم زدی خب همین واکسن زدم بلایی که سز بچم اومد به چشم دیدم اره زدم همه رو چر ...

اصلأ نظارتی روی سایت نداشته باشید فقط الکی به نا حق آدما رو تعلیق کنید 😡 ایشون بخشی علم پزشکی رو با این اراجیف بردن زیر سوال و به اون خانم محترم هم توهین می کنند و با این اطلاعات کم شون باعث رواج بیماری و مرگ نوزادان میشن واقعا اگه ذره ای احساس مسوولیت می کنید و به وظیفه شغلی تون پایبند هستید به این کاربر رسیدگی کنید تا اینقدر به آسونی هر چیزی رو رواج ندن 

@niniyar‍ 

miss00_zahra  هستم یک تعلیقی 😁روزی بهلول، پیش خلیفه هارون الرشید نشسته بود. جمع زیادی از بزرگان خدمت خلیفه بودند. طبق معمول، خلیفه هوس کرد سر به سر بهلول بگذارد. در این هنگام صدای شیهه اسبی از اصطبل خلیفه بلند شد.خلیفه به مسخره به بهلول گفت: برو ببین این حیوان چه می‌گوید، گویا با تو کار دارد. بهلول رفت و برگشت و گفت: این حیوان می‌گوید مرد حسابی حیف از تو نیست با این خرها نشسته‌ای. زودتر از این مجلس بیرون برو. ممکن است که خریت آنها در تو اثر کند.

عجیبه تو سال ۲۰۲۵ هنوزم کسانی هستن این طرز فکرو دارن دوست عزیز اگه واکسن ها نبودن الان فلج اطفال بید ...

حرف شما درسته دقیقاً عده ای فقط به قصد شیادی و بدذاتی هر چیزی و منتشر می کنند و عده ای هم ساده تا پای جان حرف های این شیادان رو قبول می کنند و با نزدن واکسن به بچه شون باعث بیماری و حتی مرگ نوزاد و کودک شون می شن امان از جهل و نادانی 

miss00_zahra  هستم یک تعلیقی 😁روزی بهلول، پیش خلیفه هارون الرشید نشسته بود. جمع زیادی از بزرگان خدمت خلیفه بودند. طبق معمول، خلیفه هوس کرد سر به سر بهلول بگذارد. در این هنگام صدای شیهه اسبی از اصطبل خلیفه بلند شد.خلیفه به مسخره به بهلول گفت: برو ببین این حیوان چه می‌گوید، گویا با تو کار دارد. بهلول رفت و برگشت و گفت: این حیوان می‌گوید مرد حسابی حیف از تو نیست با این خرها نشسته‌ای. زودتر از این مجلس بیرون برو. ممکن است که خریت آنها در تو اثر کند.

چقدر بیکاری تاپیکای منو شخم زدی خب همین واکسن زدم بلایی که سز بچم اومد به چشم دیدم اره زدم همه رو چر ...

اول گوسفند و هرچه حرف بد بود زدین خودتون هستین !!! مطمعنا عقل و درک و سواد بنده با ارشد مامایی و دکترای زیست مولکولی از شما بیشتر قطعا! اون استادی که اینقدر قبولش داری هم شیادی مث بقیه هست که قصد داره نسلی معیوب و بیمار تو جامعه باشه که هر اراجیفی بشون تحویل میدن مث ماست بپذیرن و حتی توان اعتراضم نداشته باشن !!! 

نسل اندر نسل ما واکسینه شدن از قدیم و همه صحیح و سالم و موفق هستیم لطفا اراجیفتون رو برای خودتون و خانوادتون بیان کنید و به سلامتی مردم آسیب نزنید !!!

بله من تاپبکاتونو خوندم که بدون دلیل بتون چیزی نگفته باشم !!! نه مثل شما که فقط توهین میکنید و بویی از صحبت مودبانه و احترام نبردین !!! 

دیگم منو ریپلای نکنید برین به صحبتای اون استاد بابایی تون گوش بدین 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
حرف شما درسته دقیقاً عده ای فقط به قصد شیادی و بدذاتی هر چیزی و منتشر می کنند و عده ای هم ساده تا پا ...

بله دوست گلم چقدرم این جور افراد بددهن و بی ادب هستن و خودشونم کاری که به بقیه میگن نکن و بده پشت سر انجام میدن ! نمیدونم چرا یسری ها هم اینقدر راحت کل علم پزشکیو باور نمیکنن و میرن حرف یک انسان عادی جامعه رو قبول میکنن . 

نمیدونم چرا نگاهی به گذشته نمیکنن که چه انسانهایی کور و فلج و .... شدن در گذشته یا در اثر سل و کزار و دیفتری و سرخک جان خودشونو از دست دادن ! بعد مسرانه میگن نه واکسن اتیسم میاره خب پس اونایی که واکسن نزدن و اتیسمم دارن چطور ؟ یا اونایی که این همه سال واکسینه شدن و اتیسم نداشتن بینشون چطور ؟؟؟ اصلا نمیفهمم اصرارشون چیه به باور داشتن یه شخصی که چون اون اینو گفته پس راست میگه ولی کل دانشمندان دروغ میگن ! 

من هشت سال به ۶ ساله ها واکسن زدم این واکسنا گلو درد میارن بزرگم عستن بدنشون بیماری رو خفیف میگیره خ ...

سلام کاش جواب بدید .بچه من پنج سال و نیمه هست .

امروز واکسن ۶ سالگی رو زد مشکلی نداره؟

2790
2778
2791
2779
2792