2777
2789
عنوان

واکسن ۶سالگی حالم بده کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 44911 بازدید | 59 پست
نترس عزیزم چیزی نیست دیفین هیدرامین بده غرغره کنه علایم خطر تو واکسن همون یه رب اول نشون میده حالا ی ...

دیفن دادم من ترسم بخاطر واکسن ک باهاش مریض نشه سنگین بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی شما میگین باعث گلو درد یا اینکه میگه گلوم یجوری شده میشع؟

من هشت سال به ۶ ساله ها واکسن زدم 

این واکسنا گلو درد میارن بزرگم عستن بدنشون بیماری رو خفیف میگیره 

خوب مردم قبلا بخاطر سیاه سرفه میمردن دور از جون الان واکسنا خفیف اون بیماریه طبیعیه 

>*
من هشت سال به ۶ ساله ها واکسن زدم  این واکسنا گلو درد میارن بزرگم عستن بدنشون بیماری رو خفی ...

اخ خیالم راحت شد بخدا خیلی ترسبدم گفتم مریض نشده باشه با واکسن قاطی بشه سنگین بشه اخه هیچ علائمی نداشت سالم بود کامل از غروب ک درد گرفتش وتب کرد همش میگه گلوم یجوری 

بعد واکسن اصولا دارو نمیدن جز استامنوفن ساده فعلا اب نمک با شربت دیفین قرقره کنه  اب عسل و لیمو ...

من بهش دیفن دادم خورد،استامینفن هم تبش نمیفته من پروفن میدم 

ممنون اگر چقد طول کشید ول علائمی داشت ببرم دکتر؟

عزیزم تا سه روز طیبعیه نگار نباش تبش بالا رفت ببر دکتر تازه زده عزیزم نگران نباش امان از دل مادر قشنگم انشالله هیچی نمیشه طبیعیه همش دختر منم واسه دهم دو هفته پیش واکسن زد بعد واکسنم سرما خورد الانم خوبه شکر خدا نگران نباش اصلا

2790
2778
2791
2779
2792