2777
2789
عنوان

شوهرم باید ب غلط کردن بیفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 42 پست
نمی‌دونم چرا نمیومد.من ۲۲اون ۲۷ : /discussion/topic/11971061/%d8%b4%d9%88%d9%87%d8%b1%d9%85-%d8%a8%d8%a7%db%8c%d8%af-%d8%a8-%d8%ba%d9%84%d8%b7-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86-%d8%a8%db%8c%d9%81%d8%aa%d9%87?postId=309002912

به نظرم فعلا لج رو تموم کنید اما از دفعه دیگه آروم بپرسید چرا نمیتونی بیای؟ یا بگید دوستداشتم دوتایی باهم بریم و...

گاهی هم میشه تو این شرایط بگید باشه اگر تونستم پیاده بیام میام ولی معلوم نیس بتونم. کلا بهتره جای لج و دعوا ناز کنید و صبور باشید اینجوری شخصیت خودتون قوی تر حفظ میشه هرچی از کوره در برید و بحث کنید بدتره. ایشون هم ۲۷ سنش کم نیست تعجب میکنم لج می‌کنه 

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید میکند.... خدایا من به غیر از تو که دارم مگر؟ ای پناهِ منه ترسیده...خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه…!
هر دفعه قهر می‌کنه بخدا پامیشم میرم خونشون نازشو میکشم درصورتی ک ی بار این کارو در حق من نکرده.فقط م ...

خب چون شما عصبی میشی بحث میکنی بعد عذاب وجدان میگیری پیش قدم میشی‌. اگر هم میخوای حالشو بگیری صبور باش و عصبی نشو

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید میکند.... خدایا من به غیر از تو که دارم مگر؟ ای پناهِ منه ترسیده...خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه…!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تایپک های قبلیمو بخون ببین دیروز چ بلایی سرم آورده.چرا هربار قهر می‌کنه من پا میشم میرم خونشون نازشو ...

تو یکی تایپکات نوشتی همه مردا وقتی زناشون قهرمیکنن نازشو میکشن تک و توک همچین مردی پیدامیشه مطمئن باش همه مشکلاتی دارن

ولی واقعا بره تو مشکل نیست تو خودت مشکلش کردی 

از بچه هم بچه تره.الان بنظرت آخرش چی میشه؟

فعلا که هیچی اگر شما ادامه ندی این یه بحث تموم میشه ولی کلا باید دعوا و بحث نکنی جاش بگی من نمیتونم بیام یا کاری کنی اون بیاد سراغت... ولی وقتی دعوا و قهر کنی مردا زیاد نمیان جلو..