2777
2789
عنوان

شوهرم باید ب غلط کردن بیفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 42 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید خستس منو شوهرم چقد سر این قضیا‌ بحثمون میشد تو عقد.

خستس و خودش رفت عزاداری😐دیشب هم گفتم بیاد دنبالم بریم نیومد.الان دیگ آنلاین نیست مطمنم پاشد رفت

می دونم عصبی هستی الان ولی به رفتارت فکر کن.

تو عصبانیت گاهی تصمیم نگیر.

اینو دوستانه بهت میگم.

رفتار و دید مردها با ما فرق داره.

اون بهت گفته بیا بریم عزاداری

شاید میخواسته تنش رو کم کنه

درسته نیومد دنبالت اما بی فکر از تو نبود

حتی یه بار دیگه هم بهت گفت بیا

تو بیشتر حالت تنش درست کردن برخورد کردی

و سریع واکنش نشون دادی

این غرورها نه مردی رو ادب کرده و نه زنی رو عزیز

زندگی همه ش بگو بخند و عشق و عاشقی نیست

فکر کردی همه گل و بلبل هستن؟!

الانم یه عده بیمار میان نظر میدن میگن طلاق بگیر ازش

همه ی رابطه ی زن و شوهرها خالی از مشکل نیست.

فقط باید بتونی مدیریت کنی

این پیشنهاد رو قبول می کردی اول

شاید تا سر خیابون نرفته بودی، زنگ می زد میگفت بمون اومدم

این ادم بعدا تو زندگیتم همینه مجبوری کوتاه بیای.اشتباه منو نکن که زندگیم تباه شده

ن من این دفعه اصلا نمیخام کوتاه بیام میخام بیاد معذرت خواهی کنه.ولس نمی‌دونم چیکار کنم

می دونم عصبی هستی الان ولی به رفتارت فکر کن. تو عصبانیت گاهی تصمیم نگیر. اینو دوستانه بهت میگم. ر ...

من اخلاق اونو می‌دونم فقط نمیخاد خودشو کوچیک کنه فقط میخاد کاری کنه فقط من برم سراغش من برم دنبالش منم قبلاً میرفتم ولی خسته شدم.وقتی بهش گفتم نیا سراغم مگ مهم بود براش؟ن پس دیگ نمیخام کاری کنم 

قبل اینکه اون بگه آژانس میگرفتی میرفتی سورپرایزش میکردی بچه بازی چی خب هرکی موقعیت داره باید راه بیاد با اونیکی تو زندگی هر وقت یکی من بود اون یکی باید نیم من بشه تا زندگی سخت نگذره

خب اگه ۵ دقیقه هم نمیشد چرا خودت نرفتی ؟

چرا من هردفعه باید برم؟چرا من هردفعه باید بیفتم دنبااش.لخدا هربار قهر میکرد پامیشدم میرفتم خونشون نازشو می‌کشیدم ولی اون ی بار نتونتست بیاد دنبال من

نباید میگفتی من نیام تو هم نباید بری و اینکه تو زندگی خیلی باید صبور باشی اینکه بگی صبرم لبریزه و نمیتونم تحمل کنم و قهر کنی اینجوری فقط خودت اذیت میشی بعد چند وقت میگی اشتباه کردم قهر کردم اینا همه تجربه هست عزیزم 

سعی کنی تو رفتارات تجدید نظر کنی

تهش هیچی نیست باور کن....
قبل اینکه اون بگه آژانس میگرفتی میرفتی سورپرایزش میکردی بچه بازی چی خب هرکی موقعیت داره باید راه بیا ...

هر دفعه قهر می‌کنه بخدا پامیشم میرم خونشون نازشو میکشم درصورتی ک ی بار این کارو در حق من نکرده.فقط میخاد من بیفتم دنبال اون منم خسته شدم نمی‌کشم 

چرا من هردفعه باید برم؟چرا من هردفعه باید بیفتم دنبااش.لخدا هربار قهر میکرد پامیشدم میرفتم خونشون نا ...

اخه میگی ماشین نداره ، بعد از طرفی میگی فقط ۵ دقیقه راهه 

از طرفی بچه هم نیستی خودت میتونی تنها بری 

پس دلیلی نداشت دلخوری ایجاد کنی 

اون‌مواردی هم‌که‌میگی یه موضوع دیگن

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
عزیزدلم کاری نکرده ک معذرت خواهی کنه حتما دلت از جای دیگ پر طفلی مورد هدف قراردادی

تایپک های قبلیمو بخون ببین دیروز چ بلایی سرم آورده.چرا هربار قهر می‌کنه من پا میشم میرم خونشون نازشو میکشم ولی ببار نتونست بیاد دنبال زنش؟

2790
2778
2791
2779
2792