2777
2789
عنوان

شوهرم باید ب غلط کردن بیفته

1452 بازدید | 42 پست

عقدیم از دیشب قهر بودیم امروز پیام داده ک کجایی گفتم خونه گف میای عزاداری گفتم ارع.گف باشع بیا مکان عزاداری ،منم گفتم خودت بیا دنبالم برگشت گف من نمیتونم بیام منم گفتم پیاده تا اونجا نمیتونم بیام خیابون هارو بستن

برگشت گف خب میخای بیا خونه از اینجا بریم منم گفتم نمیخای بیای بهونه نیار اگ دلت میخاد تنهایی برو اونم گفت باشع.برگشتم گفتم من نیام توعم نمیری حالا خودت میدونی. بهم گفت خودت نمیای ،گفتم تو نمیای دنبال من میگی میخای تو بیا خونه ما؟جای مرد و زن تو زندگی ما عوض شده؟من حرفامو گفتم صبر منم حدی داره هرجا دلت میخاد تنها میری مثل آدم مجرد.اگ تنها رفتی دیگ سراغ من نمیای حرف آخرم بود.

گفت من ک گفتم بیا تا اونجا یا گفتم بیا خونه ما دیگ قبول نمیکنی من چیکار کنم

گفتم هیچی برو من حرف اخرمو گفتم اونم گفت خودت میدونی منم گفتم اوکی.

دیشب هم بهش گفتم بیا دنبالم باهم بریم نیومد امروز برگشته میگه خودت تا محل عزاداری بیا

چیکار کنم با این آدم نفهم؟من اصلا آدمی نیستم قهر کنم ولی صبرم لبریز شده با این شهرمون کوچیک بود باید نیومد دنبالم نیومد.بخدا خسته شدم دیگ نمی‌کشم الان پاشید رفت و اصلا من و زندگیش مهم نبودیم براش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا با مامان بابات مشکلی داره که نمیاد خونتون

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

مسایل به این کوچیکی رو واس خودتون اینقد بزرگ نکنین تو زندگی بعدها به مشکل میخورین..

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop

نمیگه علت این که نمیتونه بیاد چیه؟

یکم هردو دارید لجبازی میکنید. شما چند سالتونه؟ ایشون چی ؟

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید میکند.... خدایا من به غیر از تو که دارم مگر؟ ای پناهِ منه ترسیده...خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه…!