2777
2789
عنوان

اعتیاد به هروئین و شیشه

12612 بازدید | 162 پست

لطفا کسایی که تجربه دارن نظر بدن...

همسرم دوسه ماهی میشه که ترک کرده

و میگه بدون کنگره۶۰و naو و دکتر میتونم توی ترک بمونم 

همچین چیزی امکان داره؟

من تا پای طلاقم رفتم و خیلی دوران سختی رو گذرونده و در ازای دادن حق طلاق و حضانت پسرم بهش یکبار دیگه فرصت دادم...

همسرم در مدتی ک میکشید سره کارهم میرفت و نه دست بزن داره نه به من گیر میداد..

ولی استرسی میشد و خلق و خوش بهم میریخت ،ازقیافه افتاده بود،و توی خواب مدام دست و پاش میپرید و ناله میکرد,وبه من هم شکاک شده بود

این اواخر متادون و یه قرصی هم میخورد که فک کنم ریتالین بود...

کمپ رفتنش هم زوری بردنش و میگفت خودم تو خونه میخوام ترک کنم...

چون من مچش رو گرفتم تصمیم گرفت توخونه ترک کنه که نتونست و برادرش شبونه زوری بردش کمپ و یکماه هم توی کمپ بود...

الان بهش میخوره که توی ترک هست

میخوام بدونم امکان لغزش داره؟

اگه بره و ادامه بده احتمال لغزشش خيليييي كمتر ميشه

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تجربه ن ولی اطلاع کامل دارم 

شیشه ترک شدنی درمان و ترک فقط تو دوتا کشوره ک یکیش آلمانه 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

من تجربه ن ولی اطلاع کامل دارم  شیشه ترک شدنی درمان و ترک فقط تو دوتا کشوره ک یکیش آلمانه  ...

احتمالا همون آلمان درستش کرده که درمانشم راحت بلده

#مثل_قلی_نباشید           از آگاه شدن مردم حسابی برآشفته شدن و ترسیدن😏  کتاب ۱۲ قرن سکوت از ناصر بنا کننده معروف به پورپیرار و کارنامه اسلام از دکتر عبدالحسین زرین کوب رو بخونید مفیدن             با فحاشی به هرودت تاریخ نویس بزرگ و معتبر جهانی و ویل دورانت،  نمیتونید تاریخ رو عوض کنید😏 اره همه تاریخ نویسا و محققان یونانی، ارمنی، مسیحی، رومی ، مسلمان دروغ گفتن، محققان نی نی سایت به گذشته سفر کردن و تاریخ جدید برامون آوردن😏       امضای قبلیم رو که خوندید؟ نی نی یار گفت حذفش کن، مهم اینه که دیدید! حالا برید دنبال حقیقت و خودتون بخونید نه گوش به فرمان شبکه های بهایی و پیجهای پروژه بگیر اینستا باشید، افرین دخترای خوب😘                                                                                         

بله برای ادم معتاد همیشه امکان لغزش هست و ترک توی خونه دروغه.من تجربش رو دارم.ولی برام جالبه که مصرف میکرد و سرکار میرفت چون مغز رو هروئین حشیش نابود میکنه

امضای موقت (به دلیل لغوکاربری ظالمانه این جانب فقط لایک و نگاه میکنم!☻)
احتمالا همون آلمان درستش کرده گه درمانشم راحت بلده

نه هایزنبرگ درستش کرده

با جسی پینکمن

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
نه هایزنبرگ درستش کرده با جسی پینکمن

تو آتش جهنم بسوزن، کجایی هستن؟

#مثل_قلی_نباشید           از آگاه شدن مردم حسابی برآشفته شدن و ترسیدن😏  کتاب ۱۲ قرن سکوت از ناصر بنا کننده معروف به پورپیرار و کارنامه اسلام از دکتر عبدالحسین زرین کوب رو بخونید مفیدن             با فحاشی به هرودت تاریخ نویس بزرگ و معتبر جهانی و ویل دورانت،  نمیتونید تاریخ رو عوض کنید😏 اره همه تاریخ نویسا و محققان یونانی، ارمنی، مسیحی، رومی ، مسلمان دروغ گفتن، محققان نی نی سایت به گذشته سفر کردن و تاریخ جدید برامون آوردن😏       امضای قبلیم رو که خوندید؟ نی نی یار گفت حذفش کن، مهم اینه که دیدید! حالا برید دنبال حقیقت و خودتون بخونید نه گوش به فرمان شبکه های بهایی و پیجهای پروژه بگیر اینستا باشید، افرین دخترای خوب😘                                                                                         
تو آتش جهنم بسوزن، کجایی هستن؟

😂عزیزم شخصیت سریال بریکینگ بد هستن

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...