2777
2789
عنوان

اعتیاد به هروئین و شیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 12616 بازدید | 162 پست
بله برای ادم معتاد همیشه امکان لغزش هست و ترک توی خونه دروغه.من تجربش رو دارم.ولی برام جالبه که مصرف ...

سره کار میرفت و حقوقشم خوب بود،شیشه میکشید که بتونه خیلی سره کار انرژی داشته باشه و هروئین هم ماله اینکه نعشه بشهه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها من تا پای طلاق رفتم ،حتی،وکیل گرفتم پول وکیل هم دادم و خیلی شهامت جداشدن هم داشتم با اینکه یه پسر سه سالو نیم دارم 

سرمایه کوچیکم داشتم ک بتونم یه خونه رهن کنم و یه ماشین بگیرم و خودم ازپس خودم بربیام

متاسفانه مامانم از لحاظ روحی و روانی پشتم نبود و میگفت بخاطر ما ایندفه رم بهش فرصت بده و کلی سردرگمم کردن...

اونا فک میکنن چون همسرم حق طلاق و حضانت بچه رو بهم داده از ترس اینکه ما رو ازدست نده دیگه سمت مواد نمیره

الان نره که بدتره با وجود اون دوباره رفته سمت مواد زوری بردینش به محض بیرون اومدن میزنه

اولش من توی پارکینگ خونه مچش و گرفتم و بعد کلی التماس و گریه گفت توخونه ترک میکنم ولی نمیتونس

تا اینکه داداشش زوری بردش کمپ...الان دوسه ماهه که ترک کرده ولی من نمیدونم کی امکان لغزشش هس

اولش من توی پارکینگ خونه مچش و گرفتم و بعد کلی التماس و گریه گفت توخونه ترک میکنم ولی نمیتونس تا ای ...

همین الانم ممکنه بزنه و ندونی

حتما با کمک همون داداشه ببرینش na ها رو کامل بره و حمایتش کنین

همین الانم ممکنه بزنه و ندونی حتما با کمک همون داداشه ببرینش na ها رو کامل بره و حمایتش کنین

یعنی چجوری مشخصه که میزنه؟...کسی حریفش نمیشه که کلاس بره...

حتی میگه گاهی فقط مشروب میخام بخورم

یعنی روانی کرده منو

خودم میگرن گرفتم چن ساله

قرص اعصاب میخورم...

همه فک میکنن چون سره کارمیره اخلاقشم خوبه و کاری به من نداره ارزش داره ک باهاش زندگی کنی و بهش فرصت بدی ولی واقعا کسی که همسرش اعتیاد داره درک میکنه من چی میگم و چه زجری میکشم

میگه نمیرم na چون وابستگی میاره... قبلا هم مصرف میکرد فک کنم اونوقتا هروئین بود فقط...بعد از ترک ب ...

درمورد وابستگي راست گفته خيليا به اين جلسات و كلاس ها اعتياد پيدا كردن و شرطي شدنِ يعني در نبود اون جلسات دوروز از جون همه لغزيدن

به همسرت بگو بره پيش ي روان شناس كه اصلا مربوط به اعتياد نباشه تخصصش از اون مشورت بگيره

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
چهره ش کاراش خشکی دهن رنگ پوست مدل حرف زدن

الان چهرش خیلی خوبه،اشتهاش خیلی زیادشده،مثه اونموقه ها پرحرفی نمیکنه و چت نمیکنه 

خوابشم خوبه...

وقتی مصرف میکرد همش بیداربود و هرشب به پوست پاشنه پاش و ناخناش ورمیرفت تا بیخ میکندشون..خلق و خوشم خوبه...

بنظرم باید زمان بگذره تا بفهمم 

درمورد وابستگي راست گفته خيليا به اين جلسات و كلاس ها اعتياد پيدا كردن و شرطي شدنِ يعني در نبود اون ...

میگه نمیرم چندین بار بهش پیشنهاد دادم

میگه لازم نیست وخودم میتونم پاک بمونم

و میخام ایندفه مثه ادمای معمولی بدون کلاس و دکتر پاک بمونم

والا من نمیدونم چ فکری میکنه پیش خودش

ببین همه چی بستگی ب خودش داره ولی کسی که یبار سمت مواد مخدر بره تا همیشه میره مطمعن باش اونم شیشه و ...

یه پسر دارم ولی برام مهم نیس که باوجود بچه طلاق بگیرم چون صددرصد بابای معتاد بیشتر اسیب میزنه به بنیان خانواده تا اینکه بچه طلاق باشه...

متاسفانه بخاطر خونوادم از طلاق منصرف شدم و یکباردیگه بهش فرصت دادم

و بشدت پشیمونم

میگه نمیرم چندین بار بهش پیشنهاد دادم میگه لازم نیست وخودم میتونم پاک بمونم و میخام ایندفه مثه ادم ...

اميدوارم موفق باشه ولي از نظر اقتصادي سعي كن مستقل باشي و حق طلاق هم بگير و اگه چيزي داره با سياست سعي كن بزنه ب نامت

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍