2777
2789

خواهرم از دیروز صبح دردش گرفت تا الان ساعت 5 صبح  بچه به دنیا اومد. وقتی بردیمش بیمارستان ماماه به مادرم گفت چرا اسپنددود کردین بچه خراب کاری میکنه همین الان باید سزارین کنیم 

مامانم بهش گفت نه اگ سزارین دخترم یه بیمارستان دیگه میبرم. چون اینهمه درد کشید آخرش بیاد  عمل کنه هیچیش نیست من میدونم. مامانم مامایی خونده سر در میاره. حالا خواهرم میگه موقعه زایمان پرستاره بهش گفت این موقعه زایمانشه ماماه بهش گفته نه این بزار درد بکشه. میگه تا بچه دیدن داره خراب کاری میکنه سریع اومدن برام زایمان کردم. خیلی ناراحت شدم چطور دلش میاد بزاره درد بکشه سر لج بازی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه جا از این عقده ای ها هست

خواهر من زایمان کردنی داشته جیغ میزده ماماهه میگفته عذرخواهی میکنم س... کردنی خوب بود ولی زاییدنی بَده؟ زود باش زور بزن حوصله ندارم امروز

بعد میگه من اسم ائمه رو میاوردم صلوات میفرستادم مسخره میکردن دهن کج میکردن و میخندیدن

میگه بعد از اینکه بچه دنیا اومد پرتش کرد تو بغل پرستار و رفت

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

قبل اینک زایمان کنه بهش گفت سزارین ولی مامانم نذاشت 

اینا تا مورد در حاله مرگ نباشه نمیگن سزارین مامانت خوب دلی داشته نذاشته خیلی ریسک کرده 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 
به منم گفتن شکم اولی هستی تا 3 روز جا داری درد بکشی بچه م که ایست قلبی شد سر دوتا فاز درد دنیا اورد ...

بچه ت سالمه الان؟

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓