2777
2789
عنوان

ینی میمیرم ازدرد

272 بازدید | 14 پست

درد معده امونمو بریده زده به پشت وکمرم و پهلوهام دیگه نمیتونم تحمل کنم خیلی درد می‌کنه نمی‌دونم چه مرگمه دکتر هم نتونست تشخیص بده ی شربت داده فقط بدترش می‌کنه نکنه عفونت معده دارم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من چندین ساله درگیر معدم. همه قرص ها رو خوردم و دردشو خوب نکرده چند وقت پیش امتحان داشتم ژلوفن خوردم ...

من دیشب کل بدنمم درد میکرد قرص سه کاره خوردم ولی به معدم اثر نکرد فقط بدنمو سردردمو خوب کرد

اعصاب معده چیه چیکار کنم خوب بشه

از فکر و خیال و استرس و عصبانیت و..

می زنه به معدت معده درد میگیری

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

یه قاشق عسل بخور 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

دکتر که باید تشخیص بده 

منم مشکل داشتم یا کلا مشکل رفلاکس معده داشتم 

خیلی باید رعایت کنم 

اما یادمه درد اینقدر زیاد بود که دکتر گفت فقط بگو چجوری تحمل کردی 

دقیقا منم کمرم درد میکرد 

به رگم سوزن زدن 

فقط کنی دردش و خوب کرد 

خداروشکر خوب شدم

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

وای لامصب منم بالای معدم سوز میزنه 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

شاید چشم خوردی سرکتاب باز کن.دوستم همینجور بود میگفت معدم درد میکنه بعد دردش میزد به شونه ها به کتف به شکم اصلا دردای عجیب هر چی هم رفت دکتر همه چی خوب بود تا اینکه براش سرکتاب باز کردند خوب خوب شد انگار نه انگار مریض بود

شاید چشم خوردی سرکتاب باز کن.دوستم همینجور بود میگفت معدم درد میکنه بعد دردش میزد به شونه ها به کتف ...

نمیدونم والله بعداز عروسی داداشم دیگه همش مریض میشم

هر دفعه ی مشکلی برام پیش میاد منی که یدونه قرص سردرد بزور مینداختم مجبور شدم حتی قرص اعصاب بندازم دیروز دوبار رفتم زیر سرم یذره هم دردش آروم نمیشه