2777
2789
عنوان

شرط‌هام‌برای برگشتن به زندگی با شوهرم.به نظرتون خوبه؟لطفا ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 1488 بازدید | 86 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه توی وکالت حق طلاق میشه قید کنی که حضانت فرزند هم با خانم.یکی از فامیلامون دفتر اسناد رسمیه و گفت ...

این که میگین ازش امضا میگیرین امضا تحت چه عنوانی؟

یعنی ضمانت میکنه اگه عمل نکرد چی کارمیکنین یا چیکارباید بکنه؟

چون شما حق طلاق داری میگیری دیگه اگه عمل نکنه طلاق میگیری دیگه امضا برای چی؟

مگه این که مثلا بگی امضاهم میگیرم اگر عمل نکردی واثبات شد نکردی ۳دنگ دیگه خونه هم باید به نام من شه 

اینطوری اگر عمل نکنه قبل از طلاق یه فرصت دیکه هم داری

یااین که وقتی بخواد عمل نکنه نمیگه جهنم فوقش طلاق میگیره دیگه میگه ۳دنگ مابقی خونه وهم می بازم 

«اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج»

بچه نداری؟؟ چند ساله ازدواج کردی؟؟ منم شروط نوشتم انا به بخشیش عمل نورد در کل رفتارش بهتره یه چیزی خانوادشم اومدن دنبالت یانه؟

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
نه فقط اربعین یه سر رفتیم بیرون دوباره درمورد شرطا حرف زدیم

بهترین کار رو دارین میکنین 

قشنگ مثل دوران نامزدی سنگاتون و وابکنین با اطمینان برگردین به زندگی

«اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج»