2777
2789
عنوان

شرط‌هام‌برای برگشتن به زندگی با شوهرم.به نظرتون خوبه؟لطفا ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 1488 بازدید | 86 پست
فکر نکنم خونه بنامت بزنه‌.چون الان احتمال طلاقو جدایی رو میده پس با عقل جور در نمیاد هم حق طلاق بده ...

اگر حق طلاق رو میخوام به خاطر اینه که توی هر دعوای کوچیک و بزرگی به من میگه برووو از زندگیم برو بیرون چطوری از زندگیم‌ پاکت کنم و این چیزا.وگرنه من همیشه اهل زندگی کردن بودم عاشق لوازم‌زندگیمم و مهمتر از همه خودشو خیلی دوست داشتم

اگر خونه رو میگم چون سه سال پیش با‌زووور منو برد مهرمو از ۴۲۰ ت کردم ۱۴ تا

این دو تا شرط رو برای این‌گذاشتم که بعد از هر دعوا به من نگه برو برو و حرف طلاق رو نزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر یعنی چی بازور بردن برای کم کردن مهریه؟

نمیتونست جیغ وداد کنی،بگی مجبورند کرده؟

درضمن مگه نباید پدر 

زنه،موقع بذل مهریه باهاش باشه،قشنگ تعریف کن

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

استارتر یعنی چی بازور بردن برای کم کردن مهریه؟ نمیتونست جیغ وداد کنی،بگی مجبورند کرده؟ درضمن مگه ن ...

به زور فیزیکی نه که بخوام جیغ بزنم

ببین فهمیده بود من خیلی عاشقشم

فهمیده بود احمقانه دوستش دارم

یه جورایی از این دوست داشتنم‌سواستغاده کرد

تقصیر‌خودمم بود.نفهمیدم کسی که آدمو دوست داشته باشه این کارو نمیکنه.بچه بودم دیگه نفهم بودم

خودشم اینقدر گشت تا به دفترخونه ای که گفت نیازی به اجازه پدر نیست پیدا کرد

به زور فیزیکی نه که بخوام جیغ بزنم ببین فهمیده بود من خیلی عاشقشم فهمیده بود احمقانه دوستش دا ...

وای شوهر منم الان میگه مهرت ببخش

هفت ماهه خونه پدرمم

میگه من چشمم ترسیده وفلان

منم گفتم به درک که چشمت ترسیده،بشبن تا مهرمو ببخشم

مرتیکه احمق

منم خیلی دوسش دارم

اما مهریه بخشیدن همانا وطلاق دادن هم همانا

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

وای شوهر منم الان میگه مهرت ببخش هفت ماهه خونه پدرمم میگه من چشمم ترسیده وفلان منم گفتم به درک که ...

نه‌نبخش

غلط کرده

بعد اونوقت دو تا دامادا ی دیگه ما نه تنها مهر خواهرامو قبول کردن بلکه یه مکه هم نوشتن توش

اگر حق طلاق رو میخوام به خاطر اینه که توی هر دعوای کوچیک و بزرگی به من میگه برووو از زندگیم برو بیرو ...

نمیگم چرا گفتی ،میگم بعیده تو شرایط فعلی شما که میدونه ممکنه طلاق بگیری خونه به نامت بزنه.خودت یه لحظه فکر کن‌.میگم اگه ته دلت میخای شرطاتو قبول کنه و بری دوباره زندگی کنی یجوری شرط بزار که بتونه قبول کنه

نمیگم چرا گفتی ،میگم بعیده تو شرایط فعلی شما که میدونه ممکنه طلاق بگیری خونه به نامت بزنه.خودت یه لح ...

درست میگی چی بگم والا

نه خیلیم دلم نمیخواد دیگه باهاش زندگی کنم

خیلی خسته شدم از کاراش و رفتاراش فرسوده شدم اصلا

تورو خدااااا جلوی دلت بیایست من بعد از شش سال فهمیدم هیچکس اندازه پدرم و‌مادرم خوشبختیمو نمیخواد

یک هفتس جلوی خودمو گرفتم همسرم هر روز میاد میگه فقط چند لحظه من و با بچه رو ببینه بابام نمیزاره

خر‌شدم عاشق بودم دیگه دقیقا دیگه حرص نمیخورم

آخی عزیزم ،دورازجونت ،ایشالا خداوند خودش یا درستش کنه برات ،یا بهترین رو سر راهت بذاره ،مگه چته ماشالا هم قشنگی وهم خانواده دار وزرنگ ،خودت رو هیچ وقت دست کم نگیر عزیزم ونذار نگرانی واسترس خدای نکرده باعث سکون واعیردگی بشه برات ،قوی باش عزیزجان❤️

یک هفتس جلوی خودمو گرفتم همسرم هر روز میاد میگه فقط چند لحظه من و با بچه رو ببینه بابام نمیزاره

بخدا خواستم بیام با اجازتون نازنین جون بگم به این دوستمون که یکی از کاربرای عزیز چون همسرش به ناحق دست روش بلند کرده ،ومادرشوهرش فتنه بپا میکنه ،رفته قهر وپدرشون زده تو گوش پسره ،که البته پدرشون حق هم داره ،که خودت اومدی عزیزم تو تاپیک 🥰

استارتر جان باید اینبار خانوادتون قشنگ براش مشخص کنند ،حد وحدود رو اصلا رعایت نمیکنه همسرت و اگر بخوای برگردی بازم میگم باید ی شرائطی حتما ثبت کنید ،خونه بنامت بشه حالا گر شده س دانگ ،چون مهریه رو هم بخشیدی،حق طلاق،وهمینطور تعهد که دست روت بلند نکنه ،حتی پدرت باید بهش دعوا کنند به چه حقی دخترم رو گول زدی بدون اطلاع ما بردی مهریه رو ببخشه

استارتر جان باید اینبار خانوادتون قشنگ براش مشخص کنند ،حد وحدود رو اصلا رعایت نمیکنه همسرت و اگر بخو ...

ولی عزیزم هر وقت خواستی حرف بزنیم بیا تو یکی از تاپیکهام پیام بده بگو بیا ،حتما ببینم میام ❤️

وا این چ زندگیه مشترکیه!  هم مهریه هم حق طلاق😄 والا اقایون حق دارن سمت ازدواج نرن بیشتر شبی ...

عزیزم وقتی مرد هزار دفعه خیانت میکنه خودشم قبول کرده خیانت میکنه ولی اطرافیان هی اصرار دارن برگردی به زندگی !چرا باید مهریمو ببخشم تا حق طلاق و بگیرم؟؟؟؟

همین امسال شماهایین مردارو پرو کردین