2777
2789
عنوان

شرط‌هام‌برای برگشتن به زندگی با شوهرم.به نظرتون خوبه؟لطفا ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 1488 بازدید | 86 پست
سلام عزیزم خوبی 🥰اتفاقا یکی دوبار وبیشتر اومدم تاپیکتون سر زدم ،ببینم تاپیک جدید نذاشتی ،افرین عالی ...

سلام😊

اتفاقا میخواستم خودم بهتون پیام بدم

واقعا ممنونم که براتون مهمم😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوادش خط قرمزشن اصلا حتی اجازه نمیده درمورد روابط با خانوادش حرفی بزنم

ا  فقط خانواده فیگور اون خط قرمزشن،برا شما چی؟؟؟؟عزیزم، وای تاپیکهاتو خوندم چقدر رو مخه اخلاقش وی من اگه بودم یعنی میدونستم چیکارش کنم ،خیلی پر روش کردی،نوشته بودی میگه نمیام خونتون،بعد توقع داره هی من برم  اگه نرم میگه یبار نیای من ده بار نمیام ،وای،بعد آهان گفته بودی همش توهین میکنه ،به عقاید خانوادم همه چی ،وای توروخدا این بیشعور اگه آدم نشد برنگردی ها ،ببخشید ولی مادرشم ی جادوگره بنظرم ،یعنی چی گفته بوده همون اولا عروسیت که فلانی یعنی شوهرت پنجاه درصدش مال منه  پنجاه درصد مال تو وای توروخدا اینا دقت میدن دور ازجون ،افسرده می‌کنند، خودت خونه دارین ،برید توش وای ،اگه خواستی برگردی خیلی دقت کنیا ،ببین ،شرطات والا طلاق بگیر که اگه بری بچه بیاری دیگه خیلی سختتره،ی بچه هم این وسط دورازجونش نابود میکنید

فکر نکنم خونه بنامت بزنه‌.چون الان احتمال طلاقو جدایی رو میده پس با عقل جور در نمیاد هم حق طلاق بده هم خونه بنامت بزنه هم مهریه.شما بیشتر مشکلاتت با شوهرت سر رفتاراش بود بهتر بود فعلا شرطات در مورد تعهدات اخلاقی بود‌ نه مالی.اگه دوست داری برگردی و زندگی کنی شروط مالی مخصوصا سه دونگ خونه رو حذف کن

خب تو هم احترام بزار از خانواده اش چیزی نگو بگو خودت برو ولی من ماهی یبار میرم که احترامم سرجاش باشه

اتفاقا من خیلی به پدر و مادرش احترام گذاشتم‌و بهشون اهمیت دادم

ولی اون چی؟؟؟اصلا احترام خانواده منو نگه نداشت

ا  فقط خانواده فیگور اون خط قرمزشن،برا شما چی؟؟؟؟عزیزم، وای تاپیکهاتو خوندم چقدر رو مخه اخلاقش ...

دقیقا

مادرش انگار همه بچه هاشو جادو کرده مخصوصا شوهر منو😭

تو چقدر منو میفهمی