2777
2789
عنوان

شرط‌هام‌برای برگشتن به زندگی با شوهرم.به نظرتون خوبه؟لطفا ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 1488 بازدید | 86 پست
حتما بابام یه چیزی میدونه دیگه من که خیلی به مامان بابام دیگه اعتقاد پیدا کردم

افرین فقط بچسب به خانوادت ،بذار بخوننش سر جاش ،دیگه هم هی بهش رو ندیا ،دختر رفتم تاپها قبلیتون خوندم ماشالا هم قشنگی ،چون خودتم گفته بودی،هم باهوشی چون دانشگاه دولتی انگار گفتی بودی وشاغل ،سطح خانوادتون هم که ماشالا بالا ،معتقد ومتین هم که هستی ،واینکه فکر کنم اختلاف سنیتون هم بالای ده ساله ،زده زیر دلش شوهر پر روت 😑😑😑🤔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دوستش داری برگرد اگه نه شرط و شروط هم بذاری کار بیهوده اس، تهش عاشق یکی دیگه میشی بعد همه میگن د ...

من از اولم عاشقش بودم

ولی اون اینقدر اذیتم کرد که با وجود اینکه دوسش دارم دیگه نمیتونم تحمل کنم

اگر باهام مهربون شه و این شرطا رو بپذیره دوباره عشقم بهش نمایان میشه

اگه واقعا هی زنگ میزنه ک برگردی اره خوبن فقط یه نکته ویه سوال نکته این که من حق تحصیل واشتغال رو د ...

نه توی وکالت حق طلاق میشه قید کنی که حضانت فرزند هم با خانم.یکی از فامیلامون دفتر اسناد رسمیه و گفت بهم

سوال دومتون هم واقعا نمیدونم.ازش امضا میگیرم.تنها اخلاق خوبی که داره اینه که وقتی قول بده انجام میده

منو سه سال پیش مجبور کرد مهرمو ببخشم و از ۴۲۰ تا کردم ۱۴ تا😭

وای 😑چرا آخه، بعدش تازه باید به پدرتون میگفتید ،قطعا نمیذاشتن،حالا هم اشکال نداره ولش کن ایشالا خودش یا میاد به پات میفته یا یکی بهتر ،شور نزن

رسما ک نود درصدش مالیه. شاید بتونی اجرا کنی این شرایط ولی احترام شرطی و تهدی نیست احترام ذاتیه . در ...

آره دقیقا 

اگر این شرایطو گذاشت چون خیلی رنجم داد خیلی آزارم داد منی که عاشقش بودم و خیلی به خاطر از خیلی چیزا گذشتم 

بهتر واقعااا دیگه برنمیگردم و طلاااق و خدااافسسس

اره مگه اعصابت دور ازجون سر راه آوردی، خوبه بچه نداری فقط ،حالا هم اگه دست از سرت برداره این ،ولی شرایطت رو باید تعهد بده در حضور پدردومادرت بنویسین ،امضا کنه ببرید محضر ثبت بشه با اثر انگشت ،البته میتونید از محضرخونه ها هم بپرسید