2777
2789
عنوان

شرط‌هام‌برای برگشتن به زندگی با شوهرم.به نظرتون خوبه؟لطفا ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 1488 بازدید | 86 پست

اگه واقعا هی زنگ میزنه ک برگردی اره خوبن

فقط یه نکته ویه سوال

نکته این که من حق تحصیل واشتغال رو دارم ولی حضانت فرزند رو عاقد گفت وقتی فرزندی نیست چه حضانتی این حق رو بعد از به دنیا اومدن بچه باید بگیری

سوال هم این که چطوری قراره ازش تعهدبگیری که مثلا روت دست بند نکنه؟

«اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج»

رسما ک نود درصدش مالیه. شاید بتونی اجرا کنی این شرایط ولی احترام شرطی و تهدی نیست احترام ذاتیه . در آخرم ملکه انگلستان اینقد شرط نداشت😂❤️

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم تعهد دادن الکیه و کشکه که فلان کارو بکنم

بگو پدرت از خودش یا پدرشوهرت تعهد بگیره زبونی هم بگه کافیه که بره دنبال درمان وسواس فکریش و دیگه دست روی زنش بلند نکنه و.................

مهمترین قسمتش اینه که سه دنگ خانه بزنه به نامت  و حضانت رو کامل محضری بهت بده برای بچه دار شدن و اجازه رفتن به سر کار محضری بده و خونه رو عوض کنه مستقل بشین ببین خواهرانه بهت میگم به هیچ وجه به هیچ وجه تا این دو کار رو انجام نداده برنگردیااااااااااااااا

الان وقتشه که به نفع زندگیت قدم برداری

تا این کارارو انجام نداده برنگرد از من گفتن بود

حتی بگو چند جلسه مشاوره هم به جز اینایی که گفتم بره برای درمانش

سلام عزیزم خوبی 🥰اتفاقا یکی دوبار وبیشتر اومدم تاپیکتون سر زدم ،ببینم تاپیک جدید نذاشتی ،افرین عالیه همینا ،کوتاه نیای ها 🥰همرو هم تعهد وثبت محضری کنید ،و حتما حتما برید تو خونه خودتون اگه خواستی برگردی ایشالا

اره عزیزم خوبه فقط حواست باشه بعضی خانم ها رو گول میزنن به ازای بخشیدن مهریه حق طلاق میدن  بگو ...

وا این چ زندگیه مشترکیه! 

هم مهریه هم حق طلاق😄

والا اقایون حق دارن سمت ازدواج نرن

بیشتر شبیه قرارداده تا ازدواج 

بعضیا سادگیشونم از رو زرنگیه'اعتماد نکن!