2777
2789
عنوان

چقد اعصابم خورده امشب 😩

240 بازدید | 8 پست

با اینکه نزدیک پریودم هم نیس اصلا 

پر انرژی منفی هستم 

بیشتر بخاطر اینکه قراربود دوشنبه بریم آزمایش ازدواج بدیم با نامزدم ولی هیچی نگفته درموردش تا الان فقط همون موقع که تصمیم گرفتیم گفت دوشنبه سیزدهم بریم 🚶🏼‍♀️با اینکه خودش همش عجله داشت می‌گفت چقد دیر میگذره زمان 

چرا هیچی نمیگه ؟من به خونوادم گفتم گفته ۱۳ ام الان هیچی نگه من ضایه میشم که یا هی می‌خوان بپرسن چرا چیزی نگفت 

قرار هم بود آخر ماه عقد کنیم خب دیر میشه 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو سبک نکن صبور باش خانواده تو غریبه نیستن آنقدر رودربایستی داری باهاشون 

رو در واسی ندارم اخلاق بابام بده هی می‌پرسه چرا پس زنک نزدن چرا نکقت بریم آزمایش بعد تو ذهنش هزار جور داستان درست میکنه میگه

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
واااییی یاد دوران عقد خودم افتادم از این اعصاب خوردیا زیاد داشتم

خیلی دوران مزخرفیه

رو در واسی ندارم اخلاق بابام بده هی می‌پرسه چرا پس زنک نزدن چرا نکقت بریم آزمایش بعد تو ذهنش هزار جو ...

بگه باباته این همه سال باهاش زندگی کردی تونستی تحملش کنی الان دیگه پای آینده ات وسطه هول بازی در بیاری ارج و قربت خیلی کم میشه بزار اون باشه دنبالت و نگران از دست دادنت نه تو

بگه باباته این همه سال باهاش زندگی کردی تونستی تحملش کنی الان دیگه پای آینده ات وسطه هول بازی در بیا ...

اعثابم خورد میشه میخواد بگه حتما پشیمون شدن و فلان

عقدت بیوفته ماه بعد اصلا  خواهر شوهر نداشتن یک دردسره شوهر داشتن 1001هر چی دیرتر بیوفتی تو مسو ...

از بلاتکلیفی خوشم نمیاد