2777
2789

ریاضی که قبول شدنش خیلی راحته بخونی صد درصد میتونی 

حتی با سوابق هم میتونی بری دانشگاه سراسری رشته حسابداری آمار و کامپیوتر و اینا

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ریاضی که قبول شدنش خیلی راحته بخونی صد درصد میتونی  حتی با سوابق هم میتونی بری دانشگاه سراسری ...

با سوابق ،چه معدلی باید آورد که بشه بری کامپیوتر یا ....؟

دولتی روزانه قبول میشن اون وقت؟

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
این منطق از کجا آوردی؟؟ خیلی مسخرست از نظرتون فقط رشته تجربی سخته 

نه عزیزم رشته تجربی فقط سخت نیست خیلی دارم دورم میبینم فقط واسه امتحان مدرسه میخونن و راحت رتبه سه رقمی میارن از رشته ریاضی

انسان باشیم همین
ینی میگی قلمچی خوب نیست؟ من مصاحبه رتبه برترارو که خوندم میگفتن قلموی خیلی سطح سوالاش به سوالای کنکو ...

قلم چی سطح سوالاش بالاس 

تقلب هم توش زیاده 

ترازت میاد پایین افسرده میشی در صورتی که اگه درست مقایسه بشه از خیلیا جلو تری 

من خانواده کاملا ریلکسی داشتم ولی سال کنکور طوری ترازامو همش مقایسه میکردن (هم مشاورم هم خانوادم) که باعث شده بود افسرده بشم حالم بد بود و رغبتی برای درس خوندن دیگه نداشتم 

شاید اگه میرفتم گزینه دو هم از نظر هزینه به خانوادم فشار نمیومد هم تراز باعث نمیشد که درس نخونم

آره منم الان منطقه ۳ زندگی میکنم شرایط مالی هم خیلی خوب نیست، ینی فعلا برا چیزای ضروری دیگه داره خرج ...

آره خب تست زدن خیلی مهمه کتاب میفروشن دسته دو از توی کانال ها ببین میتونی گیر بیاری

انسان باشیم همین
با سوابق ،چه معدلی باید آورد که بشه بری کامپیوتر یا ....؟ دولتی روزانه قبول میشن اون وقت؟

معدلت باید خوب باشه دیگه فکر کنم 

اره عزیزم دانشگاه دولتی روزانه میتونی بری من پسرخالم با سوابق دانشگاه سراسری سمنان آمار میخونه معدلش هم خیلی بالا نبود

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

چطوری میتونم خصوصی باهاتون صحبت کنم؟ تخصصتون این هست؟

بله عزیزم درخواست دوستی  بدین 

معدلت باید خوب باشه دیگه فکر کنم  اره عزیزم دانشگاه دولتی روزانه میتونی بری من پسرخالم با سواب ...

ممنونم .

نمیدونی معدلش حدودا چند بود؟

از رشته اش و دانشگاهش راضیه؟

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
ممنونم . نمیدونی معدلش حدودا چند بود؟ از رشته اش و دانشگاهش راضیه؟

خواهش میکنم عزیزم

معدلش حدودا ۱۶ اینا بود 

بله از رشتش راضیه