2777
2789

بچه ها من خیلی میترسم چون فعلا توی شرایط خوبی نیستم و فقط میتونم به تلاش خودم و حمایت خانوادم تکیه کنم 

بنظرتون ممکنه بتونم رتبه خوبی بیارم؟

پیشنهادی برای بهتر شدن روند دارین؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مخصوصا داخل دانشگاه درس های مهندسی واقعا سنگینه

الان پسر خودم رشته اش ریاضیه مدرسه نمونه هم میره،باور کن هیچ کدومشون هیچی حالیشون نیست دیگه چه برسه به دانشگاه.

تازه اینا بچه هایی هستند که با معدل ۲۰ وارد مدرسه نمونه شدند.

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
خواهش میکنم من سال دهم که پایه بود شهرمون زلزله۷.۳ریشتر آوند یه سال و نیم آواره بودیم هیچی نخوندم تو ...

آره منم الان منطقه ۳ زندگی میکنم شرایط مالی هم خیلی خوب نیست، ینی فعلا برا چیزای ضروری دیگه داره خرج میشه و دلم نمیاد که خانوادمو تخت فشار بذارم

ینی حتی من به تهیه یدونه کتاب تستم امید ندارم ولی پی دی افاشو میتونم تهیه کنم

ولی تست زدن خیلی مهمه برا کنکور🤦🏻‍♀️

الان پسر خودم رشته اش ریاضیه مدرسه نمونه هم میره،باور کن هیچ کدومشون هیچی حالیشون نیست دیگه چه برسه ...

آره من خودمم رشته دبیرستانم ریاضی بود فیزیکش که هر سال دو فصل بیشتر از تجربی هاست حسابان و هندسه و گسسته هم دیگه بماند

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

ب نظر من ك هنوزم بچه هاي نابغه و مخ ميرن رياضي..

پسر من تا کلاس دهم همیشه ریاضیش ۲۰ بود حتی ۱۹/۷۵ هم نمی گرفت چند بار هم تو منطقه مقام آورد ولی تو دبیرستان خیلی افت کرد البته نه تنها پسر من که تقریبا کل کلاس.

فکر کن بچه هایی که همیشه ۲۰ بودند الان به ۱۲_۱۳ قانعند

آره من خودمم رشته دبیرستانم ریاضی بود فیزیکش که هر سال دو فصل بیشتر از تجربی هاست حسابان و هندسه و گ ...

شما سال اول دانشگاه قبول شدید؟میشه بپرسم چه رشته ای خوندید؟

شما سال اول دانشگاه قبول شدید؟میشه بپرسم چه رشته ای خوندید؟

سال اول 

من مهندسی کامپیوتر خوندم 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

درس خوندم  روزی 12 ساعت قلم چی افسردم کرد وگرنه خیلی بهتر میشد

ینی میگی قلمچی خوب نیست؟ من مصاحبه رتبه برترارو که خوندم میگفتن قلموی خیلی سطح سوالاش به سوالای کنکور نزدیک بوده و خیلی کمک کرده و این چیزا