2777
2789

مادرم سرطان ریه داره. ما توی شهر کوچیک زندگی میکنیم که بخاطر درمان مدام به مرکز استان میریم. من دوست نداشتم کسی باخبر بشه ولی الان انگار چند نفر فهمیدن. مادرشوهرم و برادرشوهرها. ديروز برادر شوهرم با پوزخند به شوهرم گفته ما خیلی وقته میدونیم مادرخانمت مریضه شتر سواری دولا نمیشه چرا قایم موشک بازی میکنین؟ من خیلی ناراحت شدم به شوهرم گفتم داداشت چرا همش توی زندگی دیگران فضولی میکنه شوهرم گفت دیگه همه فهمیدن همیشه که نمیتونیم قایم کنیم. 

برام سخته آدمایی که هیچوقت باهام همدل نبودن و هیچوقت دستی ازمون نگرفتن الان در جریان ریز به ریز مشکلاتمون باشن. ولی شوهرم میگه خیلی سخت میگیری اول و آخرش همه می فهمن. 

به نظرتون من اشتباه فکر میکنم؟ 

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله .. بیماری مادرت رو چرا باید پنهون کنی کلا ... ان شاءالله حال مادرتون زودتر خوب بشه 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

چه بی فکره که پوزخند زده .جدی و با اخم بهش بگو این شرایط برای هر کسی میتونه پیش بیاد و لطفا نیشش رو هم ببنده .

بزار بفهمن خوشت نمیاد 

صد سال دیگه هممون خاطره ایم ، البته اگر کسی به یادمون بیاره و برامون یه قاب عکس در نظر بگیرن ، وقتی تموم شدن به همین راحتیه ، یه کم مهربون تر باشیم .

خییییلی سخته واقعا درک میکنم با عمق وجودم

وقتی بچه م فوت شد

میدیدم چه افرادی رو که خوشحالن از مرگ بچه ی بالغ نشده و معصومم😞😞😞😓😓😓

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

منم مثل شمام

دوست ندارم کسی از مشکلاتم خبر دار بشه 

احساس میکنم دشمن شاد می‌شم 

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...
خییییلی سخته واقعا درک میکنم با عمق وجودم وقتی بچه م فوت شد میدیدم چه افرادی رو که خوشحالن از مرگ ...

آخی بمیرم برای دلتون😭😭😭

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !