2777
2789

چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

این چه خداییه؟؟؟؟؟؟؟ها

چرا برای ما خدا نیست

چرا برای ماها منو تویی که صبحتا شب صداش میزنیم خدا نیست هااا

کو خدا

چرا یکی تو پول غرقه یکی از بیپولی غرقه

قضاوت نکنین هیجوره منو

من خدا زده تو سنکم دعوا دیدم جنگدیدم خونریزی تو خونه دیدم چاقو کشی خانواده دیدم فحاشی خیانت دیدم بیماری قلب درد کلیه درد دندون درد معده درد هیچوقت درماننکردم چون پولش ندارم و ندادن

فضای خونه ما صبح نهار عصر شب دعوا فحاشی کتک

دعوا فحاشی کتک دعوا فحاشی کتک😊😊

درسبخونم ب ی جایی برسم چشم میخونم اتفاقا

داشتمدرس میخوندم داشتن هم میکشتن توخونه جیغ و داد

کجا برم

خونه کی خدایااااا

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

کی گفته جناب؟

میخوام ی آدم مطمعن پیدا کنم سگم بسپرم بهش و خودم بکشم جدی میگم

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چرا فکر میکنی خدا صداتو نمیشنوه؟

میدونم تو شرایط سختی هستی میدونم اذیتی

ولی خدا همیشه هوای بنده هاشو داره.ما که از زندگی و مصلحت خدا با خبر نیستیم.مطمئن باش یه روزی میاد که اصلا این روزا یادت نباشه.

سختی تو زندگی هر آدمیزادی هست.خدا بین بنده هاش فرق نمیذاره.تا سختی نباشه که انسان به تکامل نمیرسه.

در مورد خودکشی،ما کی باشیم که جونی که خدا داده رو بگیریم؟میلیون ها آدم به ظاهر خوشبخت الان رو تخت بیمارستانن و آرزو دارن سلامتی داشته باشن.نعمتی که دارید رو دست کم نگیر.

هر شبی یه صبحی داره.سخته اما صبوری کن

چرا کناهه؟ چون یک آدم کاملا بی گناه رو میکشید

بقیه سوالتون خیلی زیاده

باید یکی یکی پاسخ بدم

اگه نترکید پاسخ میدم

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

میخوام ی آدم مطمعن پیدا کنم سگم بسپرم بهش و خودم بکشم جدی میگم

عجیبه

حرفهاتون تناقض داره

میگید پول ندارید بیماریهاتون رو درمان کنید اما پت دارید، پتی که هزینهٔ و خرج بسیاری داره، از غذا بگیر تا چکاپهای ماهانه

عزیزم چرا فکر میکنی خدا صداتو نمیشنوه؟میدونم تو شرایط سختی هستی میدونم اذیتیولی خدا همیشه هوای بنده ...

💔😊میدونم عزیزدلم میدونم

ولی من خیلی وقته با خدا قهرم خیلی وقته صداش نمیکنم دیگه

صداش میزنیم کو؟ اگر دعا ۱۰ اثر دارد یکیش اون خواسته شماست پس بی اثر نبوده

هواسم پرت تلویزیونه

باید یکی یکی بخونم

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

پولداری و بی پولی هم علل و عوامل خودشو داره

اون دعواها هم همینطور

هر کسی که باعث آزار و اذیت شما شده توسط خدا عذاب میشه

و در اخرت برای شما جبران میشه

عجیبهحرفهاتون تناقض دارهمیگید پول ندارید بیماریهاتون رو درمان کنید اما پت دارید، پتی که هزینهٔ و خرج ...

هعی

از رو ظاهر قضاوتنکن سگی کمننگه داشتممیودونی چند ماهه واکسننزده میدونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میدونی چقدر کتک زدنش چقدر منک بابتش فوش میدن دلمنمیاد بفروشمش شهرکوچیکیم قبلا دست ی معتاد بوده

ی کارتن توش میخوابه

غذایی ک میخورم ب اونممیدم

فکردی گل و بلبل زندگیم