2777
2789

بچه ها شبتون بخیر

من سه هفته پیش این آنفولانزا جدیدرو گرعتم خلط پشت حلقم و درد گلوم هنوز خوب نشده چیکار کنم؟

همش شب موقع خواب گلوم میخاره و سرفه و صبح که بیدار میشم گلو درد و خلط گلوم

خیلی اذیتم میکنه راه حلی دارین؟

سفیکسیم میخورم تاثیر نداشته

آب نمک قرقره میکنم فقط همون اولش خوبه بعدش خارش گلو و سرفه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخه من علائم سرماخوردگی ندارم الان سه هفته از خوب شدنم میگذره فقط این سرفه موند روم

سرفه رو حالا حالاها داری. به مرور خوب میشه، فقط تا میتونی مایعات گرم بخور. پودر روتارین هم از داروخانه بگیر هرروز بخور. خیلی موثره

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

سرفه رو حالا حالاها داری. به مرور خوب میشه، فقط تا میتونی مایعات گرم بخور. پودر روتارین هم از داروخا ...

واقعا برا شما هم اینجوره یعنی چند وقت از آنفونلانزاتون گذشته

آخه من علائم سرماخوردگی ندارم الان سه هفته از خوب شدنم میگذره فقط این سرفه موند روم

سرفه که دیگه شده روتین زندگیم🤣🤣صداش دیگه نباشه اذیتم😂

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

واقعا برا شما هم اینجوره یعنی چند وقت از آنفونلانزاتون گذشته

چندوقت پیش گرفته بودم. سه بار سرم زدم، یکماه طول کشید تا خوب شم. بعد از اینکه خوب شدم هم تا مدتها سرفه رو داشتم.

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

آخه برا من خیلی گلوم خارش داره صدام گرفتس همش

منم همینم هی بهتر میشم هی دوباره برمیگرده،کلا خیلی اذیت شدم سره این سرماخوردگیه

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

چندوقت پیش گرفته بودم. سه بار سرم زدم، یکماه طول کشید تا خوب شم. بعد از اینکه خوب شدم هم تا مدتها سر ...

من همون موقع که گرفتم سه بار سرم زدم خوب شدم ولی این سرفه الان فقط مونده

برای سرفه؛یک قاشق نشاسته گل رو با یک قاشق آب سرد قاطی کن یکم روش آبجوش جوش بریز تا مثل حلوا سفت بشه با عسل و یکم زرد چوبه قاطی کن بخور خیلییی خوبه

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️