2777
2789
عنوان

خیلی عجیبه که من نمیخوام همه ی فامیل بیماری مادرمو بدونن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 58 پست

مامان منم مریضه عمه احمقم به دروغ رفته همه جا گفته این زنه مریض شده داداشمم مریض کرده😐 همسایه مادرشوهرم که من اصلا نمی شناختمش یه روز جلومو گرفت گفت بابات مریض بود خوب شد؟؟؟ 

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چه فضول انگار چه مسئله مهمی رو کشف کردن خب بیماریه برای هر کسی ممکنه پیش بیاد... شمام سعی نکن پنهان کنی الان ک فهمیدن دیگه

هروقت چیزی پرسیدن با جمله های کوتاه و بدون توضیح جواب بده بهشون

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 
چه بی فکره که پوزخند زده .جدی و با اخم بهش بگو این شرایط برای هر کسی میتونه پیش بیاد و لطفا نیشش رو ...

بنظرم پوزخند برادرشوهرش بیشتر بخاطر سعی اسی و شوهرش تو پنهون کردن بیماری بوده و منظور دیگه ای نداشته

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
منم مثل شمام دوست ندارم کسی از مشکلاتم خبر دار بشه  احساس میکنم دشمن شاد می‌شم

میدونین ؟ اگر آدم های اطرافمون دل به دلمون بدن توی مشکلات باعث میشه که قوت قلب بگیریم و حس بهتری داشته باشیم ولی خیلی ها فقط دنبال فضولی کردن هستن . زنگ بزنن چی شد چرا اینجوری شد الان چی کار میکنه کدوم دکتر رفتین خب الان چطوره . این سوال ها سوالِ اضافه اس . به جاش باید بگه انشالله که حالش خوب میشه ، اگر کاری داشتین من در خدمت هستم . اکثرا دنبال فضولی کردن هستن

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

مستقیم خودت به خانواده شوهرت بگو که خبر خوشی نبود که بخام کسی بفهمه الانم نمیخام مادرم مورد ترحم و دلسوزی قرار بگیره به کسی هم این حرفو نزنید ما نمیخایم کسی بدونه .

بهتره کسی خبر دار نشه شاید برای سر زدن بهش تند تند بیان و برن و مادرت حس بدی بگیره بهتره همینطوری که خیلیا نفمیدن مادرتونو ببرید دکتر و بیارید .

یکی از اشناهامون خانومه سرطان داشت هر سری میومد خونه ما ولی هیشکی نمیدونست مرتب میومد و میرفت شیمی درمانی به هیشکی هم نگفتن که روحیه خانومه ببازه خداروشکر خوب شدن ایشون 

ان شاالله خدادمادرتون رو شفا بده 

وسایه اش بالا سرتون مستدام باشه .

سرطان یه زمانی درد بدی بود ولی الان خیلی ها این درد رو دارند .

دوراز جون مادرت 

پدرم سرطان ریه داشت .مادرم سرطان روده 

پدرم سر ۳ماه رفت ولی مادرم زجر کشید ۲سال

براش دعا کن واصلا به حرفای مردم محل نده که بیشتر رو روح وروان خودت اثر میزاره

آخی بمیرم برای دلتون😭😭😭

خدانکنه عزیزم🥲🥲

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

چه بی فکره که پوزخند زده .جدی و با اخم بهش بگو این شرایط برای هر کسی میتونه پیش بیاد و لطفا نیشش رو ...

خیلی بیشعوره

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

خییییلی سخته واقعا درک میکنم با عمق وجودم وقتی بچه م فوت شد میدیدم چه افرادی رو که خوشحالن از مرگ ...

خدا به دلت آرامش بده 😔

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

خییییلی سخته واقعا درک میکنم با عمق وجودم وقتی بچه م فوت شد میدیدم چه افرادی رو که خوشحالن از مرگ ...

داغ دلم تازه شد توختم دختر وقتی لبخندرولبای یکی ازفامیلای همسرم دیدم هروقت یادش میفتم انگارتازه دخترم توقبرمیزارم باهرباریادااوریش قلبم میشکنه

منم مادرم مریض بود به خیلیا نگفت اما مادرشوهرم چون دوستش بود خبر داشت. ولی بعدها خیلی سر بیماری مادرم حرف درآورد و اذیتم کرد.

کاربر محترم، اونی که تاپیک زده و راهنمایی خواسته ربات نیست و انسانه و دل داره. هر چیزی به ذهنت میاد ننویس لطفا. چون تاوان دل شکستن سخته.